Marshall iPhone Uygulaması

Alışveriş Alışveriş Marshall iPhone Uygulaması

Tarihler: 17 Nisan 2012 Salı ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Marshall

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 17, 2012 ~ Haz 17, 2012

Marshall’dan tüketicilerine en renkli armağan: Marshall iPhone Uygulaması

“Eviniz için renk kombinasyonları konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Sık sık aklınıza bir renk geliyor ama nasıl bulabileceğinizi bilemiyor musunuz? Perdeniz, koltuk döşemeleriniz, halınız ya da herhangi bir dekoratif objenizle aynı renkte bir boya rengi var mı?” AkzoNobel Marshall, tüm bu sorularınıza cevap niteliğinde çok özel bir hizmet sunuyor: Marshall iPhone Uygulaması. Gördüğünüz rengi anında bulan, 1.200’ün üzerinde renk seçeneği ile belirlediğiniz renkle uyumlu olabilecek renk kombinasyon önerileri sunan ve aynı zamanda size en yakın Marshall bayisini öneren Marshall iPhone Uygulaması ile hayatı renklendirmek artık çok kolay!

Gönüllere hapsolmuş tüm renkler artık elinizin altında
“Renklendir Hayatı” sloganıyla yeni yılda da insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, şimdi de yepyeni, benzersiz ve kullanımı kolay iPhone uygulaması ile hayatı renklendiriyor. Sadece AkzoNobel markaları tarafından ve sadece tüm dünyadaki dekoratif boya markalarına özel olarak geliştirilmiş bir yazılım hizmeti olan bu uygulama, renklerle dekorasyonunu yenilemek isteyen tüketiciler için bu zorlu süreci oldukça kolaylaştıran ve hızlandıran bir çözüm oluyor.

Oturduğunuz yerden renk seçin, kendi renk kombinasyonlarınızı yaratın
Marshall iPhone uygulaması ile tüketiciler, oturduğu yerden renk seçiyor, gördüğü rengi anında buluyor. Kendi renk kombinasyonlarını çok kolay ve güvenli bir şekilde oluşturabiliyor. Seçtiği görsellerdeki ya da fotoğraflardaki renge en uygun renk kombinasyonları, Marshall uzmanları tarafından sağlanıyor. 1.200’den fazla renk seçeneği arasından gördüğüne en yakın rengi elde edebiliyor.

Seçtiğiniz renk size en yakın Marshall Bayilerinde
Karar verilen renk ve ürüne de ulaşmak Marshall IPhone uygulaması sayesinde çok kolay. Belirlenen rengin hangi ürünlerden elde edebileceği, ürünler hakkında detay bilgiler de artık sadece kullanıcıların elinde. Marshall kullanıcıları için geliştirilen IPhone uygulaması sayesinde en yakın Marshall bayi adreslerine de ulaşılabilecek. İlk olarak, iPhone kullanıcıları için geliştirilen uygulama, çok yakında Android kullanıcılarının hizmetine de sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

inşallah kazanırım
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT