Marshall Osmanlı Renkleri

Alışveriş Alışveriş Marshall Osmanlı Renkleri

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 06 Kasım 2011 Pazar

Firma: Marshall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Kas 6, 2011

Yarım asrı aşkın süredir rengin dekorasyonda kullanımları konusunda öncülük ederek, sunduğu koleksiyonlar ile insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall Boya, evlerini sonbahara rengarenk hazırlamak isteyenlere Marshall Osmanlı Renkleri İç Cephe Koleksiyonu’nu öneriyor. Asırlardır canlılığını koruyan renklere, çağdaş mekanlarda yeniden hayat vermek isteyenler, “Lokum, Akide, Şerbet ve Kahve” tadındaki İç Cephe Koleksiyonu’nda birbirinden özel renkler bulabiliyor.

“Renklendir Hayatı” sloganıyla, gri ve kasvetli alanları renklendirerek, insanların hayatına, bir damla boya ile ilham katan AkzoNobel Marshall Boya, geçtiğimiz yıl tüketicilerin beğenisine sunduğu, “Lokum, Akide, Şerbet ve Kahve” tadındaki Marshall Osmanlı Renkleri İç Cephe Koleksiyonu ile evleri sonbahara hazırlıyor. Koleksiyon, “Lokum, Akide, Şerbet ve Kahve” olmak üzere renk ya da tat olarak ifade edilebilecek dört ana temadan oluşuyor ve yaşam alanlarına çağdaş bir Osmanlı esintisi getirmek isteyenlere hitap ediyor.

Bu sonbahar duvarlarınızı Marshall “Lokum”ları süslesin
Osmanlı’nın hoş kokulu şekerlemesi olan lokum, bu koleksiyonun ana temalarından biri. Koleksiyonda, gül, limon, fıstık ile lezzetlendirilerek yapılan bu rengarenk şekerlemenin temsil ettiği pudralı renkler kullanılıyor. İçinde, kullanıldığı mekanlara, romantizm ve masumiyet katan rüya gibi renkler barındırıyor.

Saray şekerlemesi “Akide” ile duvarlarınızla birlikte yaşamınız da tatlansın
En sevilen Türk şekerlemelerinden biri olan akide ise koleksiyonun ikinci teması olarak öne çıkıyor. Tarçın, portakal ve susamla lezzetlendirilmiş bu şekerlemenin temsil ettiği grup, mekana aydınlık ve canlılık katıyor. Güneş ve baharat tonlarını sevenlerin vazgeçilmez renkleri oluyor. Adını ise Yeniçerilerin padişaha bağlılık akdini temsil etmesinden alıyor.

“Şerbet” kadar lezzetli mekanlar yaratabilirsiniz
Osmanlı’nın en sevilen içeceği şerbet, İç Cephe Koleksiyonu’nun da en leziz üçüncü temasını oluşturuyor. Temada, olgun meyvelerden, güzel kokulu çiçeklerden, lezzetli yemişlerden elde edilen bu güzel içeceğin temsil ettiği saraylara layık renkler bulunuyor. Koleksiyondaki şerbet de, Osmanlı’dan beri sahip olduğu gizemli ve sevilen tadı ile özellikle çekici ve cazibeli mekanların vazgeçilmez rengi oluyor.

Bir fincan “Kahve”nin 40 yıl hatırı vardır
Osmanlı’dan Avrupa’ya yayılmış gizemli içecek. Kakule, misk ve hatta amber gibi kıymetli baharatlarla tatlandırılan bu içeceğin temsil ettiği grup mekana, ağırbaşlılık, asalet ve derinlik kazandırıyor. Kahve ikramı Osmanlı Sarayı’nda büyük bir törenle yapılıyor. İşte o dönemlerden bugüne vazgeçilmez bir keyif olan kahve de koleksiyonda, hatırı sayılır bir şekilde yerini alıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT