Marshall’dan Temizlik Devrimi: Gümüş İyonlu Hijyen

Alışveriş Alışveriş Marshall’dan Temizlik Devrimi: Gümüş İyonlu Hijyen

Tarihler: 06 Haziran 2011 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Marshall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2011 ~ Tem 6, 2011

Dekoratif boya sektörünün lideri Marshall Boya, “rengarenk bir gelecek için önce hijyen” diyor ve boya pazarına yepyeni bir ilk’i daha armağan ediyor.

Çevre ve insan sağlığının korunmasını önemli bir sosyal sorumluluk olarak gören Marshall Boya’nın antimikrobiyal yapılı yeni ürünü Hijyen, temizlik ve hijyene önem veren herkesin ve hastane, okul, sağlık merkezi, veterinerler ve gıda üretim tesisi gibi hijyenin çok önemli olduğu her kuruluşun tercihi olacak.

Dünyanın en büyük küresel boya ve cephe kaplama şirketi AkzoNobel grubunun bir parçası ve Türkiye’nin lider markası Marshall Boya, “Renklendir Hayatı” sloganıyla başlattığı Renk Hareketi ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. Gri ve kasvetli alanlara renklerin canlılığını taşıyan Marshall Boya, şimdi de, Hijyen adlı yeni ürününü, “rengarenk bir gelecek için önce hijyen” diyerek pazara bir ilk olarak sunuyor. Marshall Hijyen, hijyen konusunu en üst seviyeye çıkarıyor. Marshall Boya’nın rakipsiz hijyen teknolojisi sayesinde duvarlar, her türlü küf, mantar ve mikroba karşı 10 bin kat daha fazla korunarak, tertemiz ve rengarenk oluyor.

Rakipsiz Hijyen Teknolojisi ile Mikroplara Karşı 10 Bin Kat Fazla Koruma

Mikrobiyal test ve danışmanlık hizmetleri ile sektörün saygın kuruluşu unvanı ile faaliyetlerini sürdüren Industrial Microbiological Services Ltd. (IMSL) tarafından belgelenen Marshall Hijyen, bileşimindeki gümüş iyonları ile sağlanan özel antimikrobiyal yapısı sayesinde mikroplara dayanıklı, bakteri üretmeyen, küf ve mantarlara karşı 10 bin kat daha fazla dirençli bir hijyen teknolojisi.

İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Dostu

Gümüş iyonları, insan ve hayvanlara en ufak bir zarar vermeden duvarlardaki küf ve mantarı 10 bin kat daha fazla engelleme özelliğine sahip ve AB kozmetik yönetmeliğine de uyumlu. Bu öncü içeriğinin yanı sıra atmosfere verilen Organik Uçucu Madde Miktarı (VOC) açısından AB standart ortalamasının altında olduğundan çevre dostu bir ürün. Tüm bu ayrıcalıklı özellikleri ile Marshall Hijyen, evlerin yanı sıra temizliğin önem kazandığı hastane, okul, kreş, ilaç fabrikaları, veterinerler ve gıda tesisleri gibi mekanlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

Hem Hijyenik Hem Rengarenk

Kokusuz ve kolay silinebilir olan Marshall Hijyen, zamanla renk değişimi yapmıyor ve sararmıyor. Ayrıca, yüksek kaplama ve iyi yapışma özelliğine sahip. İpek mat, son kat iç cephe boyası olan Marshall Hijyen, aynı zamanda, bebek pembe, çiğ damlası, nil kıyısı, mum ışığı ve ıslak kum olmak üzere beş farklı renk seçeneği ile hazır olarak satışa sunuluyor. Diğer tüm renkler ise Marshall bayilerinde ve yapı marketlerde bulunan Anında Renk Makineleri ile elde edilebiliyor. Marshall Hijyen, 2,5 ve 15 litrelik iki farklı ambalajda bulunabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT