Masalar Kütahya Porselen Şıklığıyla Donatılıyor

Alışveriş Alışveriş Masalar Kütahya Porselen Şıklığıyla Donatılıyor

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Mart 2012 Pazar

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Mar 25, 2012

Transparent Bone Yemek Takımı ile hayranlık uyandıran sofralar

Kütahya Porselen, Transparent Bone Yemek Takımı ile göz alıcı ziyafetlere ev sahipliği yapıyor. 85 parça olarak sunulan ve gerçek porselen hissini inceliğiyle yansıtan takım, akşam yemeklerini şık ve zarif detayların eşlik ettiği unutulmaz saatlere dönüştürüyor.

Kütahya Porselen ürünleriyle sofra tasarımında farklılık arayanların adresi olmaya devam ediyor. Kütahya Porselen’in Transparent Bone Yemek Takımı da sahip olduğu modern çizgiler ve inceliğiyle porselenin en özel halini yansıtıyor. 12 kişilik olan 85 parçalık takım, özellikle kalabalık yemekler için ihtiyaç duyulan her ürünü yenilikçi desenlerle sunuyor. Takımda düz, çukur ve kayık tabakların yanı sıra çorbalık, peçetelik, sosluk, tuzluk, biberlik ile çay ve kahve fincanları gibi birçok ürün bulunuyor. İsmini ince dokusundan alan Transparent Bone Yemek Takımı 909 TL’lik fiyatıyla büyüleyici masalar hazırlamak isteyenleri bekliyor.

Ayrıca Kütahya Porselen’de kampanyanızı kendiniz de oluşturabilirsiniz. Böylece kampanya dahilinde 85 parça 12 kişilik Transparent Bone Yemek Takımı ile birlikte 89 parça çatal-kaşık-bıçak seti ve 19 parça çelik sete peşin fiyatına 10 taksit imkanıyla 1.749 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Göz alıcı Transparent Porselen Yemek Takımı ile tanışmak için Kütahya Porselen mağazalarını veya Kütahya Porselen ürünlerinin yer aldığı Türkiye’nin dört bir yanındaki Corner Collection mağazalarını ziyaret edebilir, internet üzerinden sipariş vermek için ise www.porselensepeti.com adresine tıklayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT