Masallar Diyarı Carousel

Alışveriş Alışveriş Masallar Diyarı Carousel

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 31 Aralık 2007 Pazartesi

Firma: Carousel AVM

Adres: Carousel avm, Bakırköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 31, 2007
Masallar Diyarı Carousel

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi bu yıl yılbaşı için seçtiği ‘şeker konsepti’yle herkesi masallar diyarına götürüyor. Her çocuğun hayallerini süsleyen ‘Şekerden Ev’ 7’den 70’e herkesi büyülü bir yolculuğa çıkarıyor

Çocukların hayal dünyasına çok özel bir yeri bulunan ‘şekerden ev’ Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu yılbaşı yeniden hayat bulurken; masal ve şeker tutkunlarını bekliyor.

Yılbaşı için geri sayımın başladığı şu günlerde Carousel’i ziyarete gelenler şeker gibi bir konseptle karşılaşıyor! 12. yıl şerefine hazırlanan ‘şeker konsepti’; Carousel ziyaretçilerini masalların büyülü dünyasına doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yılbaşında ışıltılı görüntüsüyle çocukların çok ilgisini çeken atlıkarıncaya bir de ‘şeker ev’ ekleniyor.

Şekerden ağaçların, şekerden heykellerin ve birbirinden renkli şekerlemelerin serpiştirildiği Carousel AVM’deki konseptin en önemli parçası olan ‘şekerden ev’; küçükleri hayranlıkla dinledikleri masallar diyarına, büyükleri ise özlemle hatırladıkları çocukluk yıllarına götürüyor.

7’den 70’e herkesin içinde bir mutluluk duygusu yaratan masal rüyası olan ‘şekerden ev’ Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde masal ve şeker severleri bekliyor.
Carousel AVM herkesin şeker gibi bir yıl geçirmesini diliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT