Masaüstünün Yeni Yüzü Exper Tria

Alışveriş Alışveriş Masaüstünün Yeni Yüzü Exper Tria

Tarihler: 17 Mayıs 2011 Salı ~ 17 Haziran 2011 Cuma

Firma: Exper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2011 ~ Haz 17, 2011

Yenilikçi ürün grubuyla bilgisayar tutkunlarına trend teknolojileri sunan Exper, masaüstünde yeni bir dönem başlatıyor. ‘All In One PC’ kategorisinde geliştirdiği Tria modelini piyasaya sunan Exper, kasa ve kablo karmaşasına son veriyor. Göz kamaştıran tasarımı ve güçlü donanım özellikleriyle dikkat çeken multimedya canavarı Tria ile bilgisayar kullanmak artık daha keyifli…

Lider ve yenilikçi bilgisayar üreticisi Exper, masaüstünde de trendleri belirliyor. Her ürününde bilgisayar kullanıcılarını yeni bir teknolojiyle buluşturan Exper, ‘All In One PC’ kategorisinde yenilenen Tria serisi ile bilgisayar kullanıcılarına ofis ya da evlerinde derin bir nefes aldıracak.

Bir bilgisayarda aranan tüm temel bileşenleri tek ekranda toplayan, kullanıcıları kasadan ve kablolardan kurtaran Tria, Full HD çözünürlüğe sahip, katlanabilen ekranı ile muhteşem bir multimedya deneyimi sunuyor. Exper Tria, güçlü donanım özellikleriyle performanstan da ödün vermiyor.

Üst Düzey Performans
Siyah ve parlak tasarımıyla bulunduğu ortamlarda dikkatleri üzerinde toplayan Tria, Intel’in gelişmiş işlemci mimarisinin yeni nesil üyesi Core i3’ü üzerinde barındırıyor. Kullanıcısını yeni nesil işlemcisiyle bilgisayar başında maksimum performansa ulaştıran Tria, müzik, fotoğraf, HD video ya da oyunlarda, 21.5 inç büyüklüğündeki arkadan aydınlatmalı FULL HD TFT LED ekranıyla bilgisayar kullanma keyfini ikiye katlıyor.

Üstün görüntüleme teknolojisi ile mükemmel renkler ve canlı bir görüntü sunan Tria, 3 GB DDR3 belleği ile aynı anda birçok işlemi gerçekleştirebiliyor. 320 GB SATA sabit sürücüsüyle de kullanıcısına geniş depolama alanı sunan ürün, farklı açılarda ayarlanabilen ekranı ile yeni bir kullanım deneyimi sunuyor.

Kablosuz Özgürlük
Microsoft’un performansı zirveye taşıyan Windows 7 Home Premium işletim sisteminin kullanıldığı Exper Tria, zengin bağlantı noktalarıyla da kullanıcısını yarı yolda bırakmıyor. Ürünün sağ bölümüne konumlanan bağlantı girişleriyle Tria, istenilen anda bir multimedya merkezi haline getirebiliyor.

Yakınlarınızla geniş ekranda keyifli sohbetler gerçekleştirmenizi sağlayacak Tria’nın her anınızı fotoğraflamak için 1.3 megapiksel kamerası bulunuyor. Tümleşik güçlü stereo hoparlörüyle, çalışırken eğlenmenize de olanak tanıyan Tria, kablosuz klavye ve mouse setiyle KDV dahil 1.480 TL’ye satışa sunuldu. Yüksek hızda 802.11n kablosuz ağ bağlantısını destekleyen, kablosuz klavye ve mouse setinin hediye edildiği ürünün teknik özellikleri ise şöyle.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT