Masko`dan Hediye Seçerken Hediye Kazanma Şansı

Alışveriş Alışveriş Masko`dan Hediye Seçerken Hediye Kazanma Şansı

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
www.masko.com.tr adresinde hediye seçenekleri
MASKO’DAN HEDİYE SEÇERKEN HEDİYE KAZANMA ŞANSI

Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti MASKO, bayram ve yılbaşı için muhteşem hediyelere ev sahipliği yapıyor. 2009’a yaklaşırken, www.masko.com.tr adresinde hem anahtar kelimeyi tamamlayıp kampanya fırsatlardan yararlanın, hem de yüzlerce alternatif arasından seçeceğiniz güzel bir aksesuarı sevdiklerinize hediye edin.

MASKO Mobilya Kenti, “güz kampanyası” ile www.masko.com.tr üzerinden onlarca talihliye muhteşem hediyeler sunmaya devam ediyor. 2009’a girerken, bayram fırsatını da değerlendirip www.masko.com.tr adresini tıklayarak, hem kampanyadan yararlanabilir, hem de bin bir çeşit mobilyanın yer aldığı sayfalarda dolaşarak sevdiklerinize muhteşem hediyeler seçebilirsiniz.

Özellikle tablo, kitaplık, aydınlatma, gümüşlük, heykel gibi birçok aksesuarın olduğu MASKO Mobilya Kenti’ndeki hediye alternatifleri www.masko.com.tr adresinden tek tek incelenebiliyor. www.masko.com.tr sayfalarında yeni yıl hediyesi için sayfaları tıklarken, oyuna katılıp anahtar kelimeyi bularak 2500 YTL değerindeki hediyelerden birini kazanma şansı yakalamak mümkün. 483 bin metrekarelik alanda, 500 civarında firma ve 778 işyerine ev sahipliği yapan “Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti” MASKO, yüzlerce mobilya çeşidiyle öne çıkıyor. Ancak 7 günde gezilebilecek kadar büyük olan bu devasa kentin web sitesi, mobilya ve aksesuarları tanımak adına müşteriler için büyük bir avantaj sağlıyor. Oturma, yemek, yatak odaları ile bebe ve genç odası, mutfak, ofis, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, proje ve tasarım, aksesuar, dekorasyon ile MASKO Mobilya Kenti, her zevke ve ihtiyaca cevap veriyor.

MASKO Mobilya Kenti’nde yeni yıl hediye alternatifleri ve “güz kampanyası” hakkında, www.masko.com.tr adresinden ya da (0212) 675 00 11 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT