MASKO Mobilya Kenti babalar günü için sizi çağırıyor

Alışveriş Alışveriş MASKO Mobilya Kenti babalar günü için sizi çağırıyor

Tarihler: 10 Haziran 2009 Çarşamba ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2009 ~ Haz 21, 2009
Babalar Günü alışverişi için MASKO’ya gelen babalara deri cüzdan hediye
MASKO Mobilya Kenti BABALAR GÜNÜ İÇİN SİZİ ÇAĞIRIYOR

MASKO, Babalar Günü’nde İkitelli’de bulunan Mobilya Kenti’ni ziyarete gelen babalara deri cüzdan hediye ediyor. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 778 iş yeri kapasitesi ve 500’i aşkın firması ile Babalar Günü’nde hediye almak için doğru adres. Yüzde 10’luk KDV indirimi ile MASKO Mobilya Kenti’nde alışveriş şimdi daha da cazip…

Çocukluktan itibaren bir model olarak gördüğünüz babanız için bu yıl ne hediye alacağınızı uzun uzun düşünmeye gerek yok. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, babanızı her daim genç ve enerjik kılacak hediyeler almaya davet ediyor. Şimdi yüzde 10’luk KDV indirimi yanında Babalar Günü’ne özel MASKO’yu ziyarete gelenlere deri cüzdan da hediye…

Çeyrek asrı geride bırakan MASKO Mobilya Kenti, babanız için hediye seçiminde doğru adres. MASKO’da babanızın rahatı için lazboy koltuklardan geniş kanepelere, özel tasarımlı sandalyelerden modüler mobilyaya kadar pek çok çeşit mobilya seçeneğini bulmanız mümkün. 778 iş yeri kapasitesi ve 500’i aşkın firması ile dünyanın en büyük mobilya kenti olan MASKO, babanıza sağlam, dayanıklı ve yıllar boyu kullanabileceği çok özel hediyeler almanıza yardımcı oluyor. Babanız için en rahat hediyeyi seçmenizde doğru adres olan MASKO’nun Babalar Günü için hazırladığı bir de sürprizi var. MASKO, Babalar Günü’nde İkitelli’de bulunan Mobilya Kenti’ni ziyarete gelen tüm babalara deri cüzdan hediye ediyor. Ayrıca cüzdana sahip olmak için de hiçbir şart gerekmiyor. MASKO’yu ziyarete gelen babalara hediye edilecek olan cüzdan aynı zamanda yüzde 100 deri.

MASKO, Haziran ayında da çeşitli etkinlikler ve kampanyalar ile tüm İstanbul halkını mobilya alışverişi yapmaya davet ediyor. Yenilenen yeşil alanları, ücretsiz “Çocuk Bakım Evi”, hizmete girecek olan Outlet mağazaları, MASKO Alışveriş Merkezi ile mobilya sektöründeki en büyük isim olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

MASKO Mobilya Kenti ve kampanyaları hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da 444 16 75 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT