Masum Ve Çekici Bacaklar

Alışveriş Alışveriş Masum Ve Çekici Bacaklar

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: VOG Çorapları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

Sevgililer Gününde sevgilinizin kalbini çalacak bacaklara VOG Çorapları ile sahip olun. VOG web sitesinden yapacağınız alışverişlerde sürpriz hediyeler sizi bekliyor!

Özel Tasarımlar

Kurulduğu günden bugüne naylon çorapta kaliteyi, rahatlığı, sağlamlığı ve şıklığı temsil eden VOG, Sevgililer Gününe özel olarak hazırladığı birbirinden güzel modelleriyle göz alıyor. Bu özel günde sevgilinizi güzelliğiniz ile büyülemenin ön şartı çekici bacaklara sahip olmanız.

2011 Kış sezonu için VOG yine birbirinden farklı modeller tasarladı. Bu sene Sevgililer Gününe özel leopar desenli, irili, ufaklı filelerden, jartiyerlere kadar çok şık modeller tasarlandı. Romantizmden vazgeçmeyen aşıklar için zarif puanlı, dantel ve pastel renkli modellerle zarafet ve masumiyeti bacaklarına taşıyacaklar. Klasik güzelliğinden ödün vermek istemeyenler rahatlığı ve pürüzsüz dokunuşu ile Micro 50 modellerini tercih edecek.

Sevgilinizin gözlerini ayıramayacağı bacaklara sahip olmak istiyorsanız 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi VOG çoraplarından mutlaka edinmelisiniz. Yeni modelleri www.vog.com.tr internet sitesinde veya Boyner, Migros, Kiler, YKM, Çetinkaya, Carrefour, Tansaş ve Metro Mağazaları’nda bulabilirsiniz.

VOG.com.tr’den Hediyeler

1 Şubat – 14 Şubat tarihleri arasında yenilenen VOG web sitesinden, www.vog.com.tr, yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde 1 adet ince klasik, 1 adet ince desenli diz altı çorap hediyeniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT