Masumiyetin Simgesi Kar Taneleri Göz Alıcı Bir Tasarımla Boyunları Süslüyor

Alışveriş Alışveriş Masumiyetin Simgesi Kar Taneleri Göz Alıcı Bir Tasarımla Boyunları Süslüyor

Tarihler: 05 Kasım 2010 Cuma ~ 05 Aralık 2010 Pazar

Firma: Tekin Seyrekoğlu Mücevherat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2010 ~ Ara 5, 2010

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat; büyüleyici kristal yapısıyla masumiyetin ve saflığın simgesi kar tanelerini, stilize ederek eşsiz bir tasarıma daha imza atıyor.

Özgün çizgiler taşıyan koleksiyonlar üreten Tekin Seyrekoğlu, ilhamını doğadan alan kolye tasarımıyla dikkatleri çekiyor. Her biri birbirinden farklı kristal yapısıyla büyüleyen kar taneleri, ışıltılı bir kolyeye dönüşerek zarif boyunları süslüyor.

Masumiyetin ve saflığın simgesi kar taneleri, Tekin Seyrekoğlu tarafından elmas, pırlanta ve altın kullanılarak stilize ediliyor. Pembe altın üzerine 0.22 karatlık elmas ve 0.21 karatlık pırlanta taşlar ile bezenen kar taneleri; minik melek kanatlarıyla birleşerek naif bir güzellik sergiliyor.

Tekin Seyrekoğlu, elit bir şıklık sergileyen bu tasarımı, mücevherde de kendi stilini yansıtmayı sevenlerin beğenisine sunuyor. Bayram ve yılbaşı şıklığını tarzına uygun mücevherle tamamlamak ya da sevdiklerine özel bir hediye almak isteyenler için benzersiz bir seçim...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT