Mavi Artist Hareketi

Alışveriş Alışveriş Mavi Artist Hareketi

Tarihler: 03 Aralık 2007 Pazartesi ~ 06 Aralık 2007 Perşembe

Firma: Mavi Jeans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2007 ~ Ara 6, 2007
Mavi Artist Hareketi
Artist Tişörtlerle devam ediyor.

Mavi’nin Artist Jeans’lerle başlattığı Mavi Artist hareketi, 2007-2008 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan tişörtlerle devam ediyor. Kaliteli ve el yapımı özel tasarım tişörtleri sunan Amerikalı K Adorable’ın tasarımcıları Paul Marlow ve Matthew Sandager tarafından hazırlanan tişörtler, sanatçıların hiçbir kurala bağlı kalmaksızın, kendilerine özgü desenlerini yansıttığı, kendilerini görsel olarak ifade ettikleri yepyeni bir mecra olarak da dikkat çekiyor.

Artist Tişörtler, bayanlar için 6, erkekler için 5 farklı tasarımıyla, özellikle Mavi Organik ve Premium jeans`lerle çok şık görünüyor. Avangart tasarımlarıyla dikkat çeken Artist Tişörtler, Ekim’den itibaren Mavi Jeans mağazalarından satın alınabilecek.

Marc Jacobs ve Penguin’de çalışan Paul Marlow ile Polo ve Marvel Comics’te çalışan Matthew Sandager, 2001 yılında Brooklyn’de K Adorable’ı açtı. Kaliteli ve güzel tasarımlı tişörtlere duyulan ihtiyaca, el yapımı ve özel dizayn tişörtleriyle yanıt veren ikilinin tasarımları, Barney’s ve Bloomingdale’s gibi zincir mağazalarda satılıyor. Müşterileri için bir abonelik sistemi oluşturan K Adorable, abonelerine özel tişörtler tasarlayıp sadece onlarla paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT