Mavi`nin Kırmızı Kutlaması

Alışveriş Alışveriş Mavi`nin Kırmızı Kutlaması

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 29 Aralık 2007 Cumartesi

Firma: Mavi Jeans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 29, 2007

MAVİ’NİN KIRMIZILI KUTLAMASI!
Mavi Jeans, bayram ve yılbaşını “kafasına göre” kutluyor...

Mavi, yeni reklam kampanyasında bir kez daha, reklam dünyasının dahisi Oliviero Toscani ile işbirliği yaparak, bayram ve yeni yılın coşkusunu kafasına göre yaşıyor. İstanbul sokaklarından seçilen üniversiteli gençlerin kırmızılara büründüğü kampanyayla, özel günler neşeli, süslü püslü, şatafatlı ve eğlenceli görüntülerle kutlanıyor.

Kampanyaya, Olviero Toscani ile birlikte moda dünyasının önemli isimlerinden oluşan bir ekip imza attı. Dazed & Confused dergisinin yaratıcı yönetmeni ve dünyaca ünlü markaların stil editörü Nicola Formichetti’nin stilistliğini yaptığı çekimlerde, Türkler’in en sevdiği renk kırmızı, yılbaşının vazgeçilmezi kokinalar ve otrişler ön plana çıkarıldı. Vogue, Vanity Fair, Nylon gibi dergiler için yaptığı moda çekimi makyajlarıyla isminden söz ettiren Japon sanatçı Maki Ryoke’nin kırmızı makyaj uygulamaları ise fotoğraflara canlı bir hava kattı.
www.mavi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT