Mavinin Huzuru Kaplasın Tüm Bahçenizi

Alışveriş Alışveriş Mavinin Huzuru Kaplasın Tüm Bahçenizi

Tarihler: 01 Temmuz 2010 Perşembe ~ 01 Ağustos 2010 Pazar

Firma: Compo Ortanca Renklendirici

Telefon: 0216 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2010 ~ Ağu 1, 2010

Mavinin Huzuru Kaplasın Tüm Bahçenizi...

Compo Ortanca Renklendirici ile siz de bahçenizi masmavi bir renge büründürerek elde edeceğiniz huzuru sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Bahçelere ayrı bir hava katan, çiçeklerinin bolluğu ve renk alternatifleriyle hemen her ortama uyum sağlayan Ortanca, sizin bahçenizin de vazgeçilmezlerinden biri mi? Eğer öyleyse onları mavi renge büründürerek bahçenizdeki huzuru daha da artırmaya ne dersiniz? Compo ortanca renklendirici gübre, gerçek rengi pembe veya kırmızı olan ortancalarınıza yoğun bir mavi renk katarken aynı zamanda çiçeklerinizin sağlıklı olarak büyümesine ve bol çiçek açmasına da imkan tanır.

Compo’ya ait tüm ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve size en yakın satış noktasını öğrenmek için www.gardena-dost.com sitesini ziyaret edebilir veya 0216 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT