Max Sihirli Beyaz Çubukları Güneşe Tut, Eğlence Başlasın!

Alışveriş Alışveriş Max Sihirli Beyaz Çubukları Güneşe Tut, Eğlence Başlasın!

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Algida Max

Adres: P.K.4, 34411 Gültepe/İstanbul Gültepe İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
MAX SİHİRLİ BEYAZ ÇUBUKLARI GÜNEŞE TUT, EĞLENCE BAŞLASIN!
Sihirli Beyaz çubukları,güneşe tutunca mora ya da pembeye dönüşüyor, Looney Tunes karakterleri ortaya çıkıyor…
Max, eğlence konusunda sınır tanımayan yaratıcılığını ve yenilikçiliğini bu kez de “Sihirli Beyaz Çubuklar” ile gösteriyor. Sihirli beyaz çubuklar güneşe tutulduğunda hem renk değiştiriyor hem de Looney Tunes karakterlerinin 3 boyutlu resimleri ortaya çıkıyor.

Max, 30 Haziran’a kadar devam edecek promosyon kampanyasıyla çocuklara sevimli kahramanlar Bugs Bunny, Tweety, Slyvester, Taz ve Duffy Duck ile Madrid’deki Warner Bross Park’ta tanışma fırsatı sunuyor.
Ayrıca, milyonlarca bedava dondurma kazanma şansı da devam ediyor.
Güneşte renk değiştiren Max Sihirli Beyaz Çubuklar…
Max, renkli sihirli çubuklarla tanıştırdığı çocukları şimdi de “Sihirli Beyaz Çubuklar” ile şaşırtıyor. Max dondurma çubuklarındaki sihir, güneşle birlikte ortaya çıkıyor ve Max Sihirli Beyaz Çubuklar, pembe ya da mor renge dönüşüyor. Üstelik Max çubuklarındaki sihir bununla da sınırlı kalmıyor. Max Sihirli Beyaz Çubuklar, güneşe tutulduğunda, sevimli Looney Tunes karakterleri; Bugs Bunny, Tweety, Slyvester, Taz ve Duffy Duck 3 boyutlu olarak karşımıza çıkıyor.

Max Sihirli Beyaz Çubuklarla eğlenceli bir yaz oyunu! Benzersiz bir yeniliğe imza atan Max dondurma çubuklarında, oyun ve eğlence kesintisiz devam ediyor. Max Sihirli Beyaz Çubukları’nın her birinde üzerindeki karakteri temsil eden “hız, güç, oyun, zeka” skorları bulunuyor. Çocuklar, arkadaşlarıyla birlikte çizgi film karakterlerinin 3 boyutlu pozları ve bu karakterlerin skorlarıyla Max çubuk oyununu oynayarak keyifli saatler geçiriyorlar.

Sihirli Çubuklarla Madrid’e Warner Bross Parkına!
Max, 30 Haziran 2006 tarihine kadar devam edecek kampanyaya katılan çocuklara Bugs Bunny, Tweety, Slyvester, Taz ve Duffy Duck ile tanışma şansı sunuyor. Kampanya süresince, 1 beyaz ya da renkli Max çubuğunu göndererek çekilişe katılanlar arasından 5 şanslı çocuk, aileleriyle birlikte Warner Bross`un Madrid`teki oyun parkına gitme şansını yakalayacak. Çocuklar burada, sevimli Looney Tunes karakterleriyle buluşacak ve unutamayacakları anlar yaşayacaklar. Bunun için de yapmaları gereken tek şey; 1 adet Max çubuğunu P.K.4, 34411 Gültepe/İstanbul adresine göndermek. Kampanyaya birden fazla Max çubuğuyla katılmak ve kazanma şansını artırmak mümkün.
Max, promosyon kampanyasında dostlarına sevimli kahramanlar ile tanışma imkanı sunarken, üzerinde “bedava” yazısı olan çubukları bulan çocuklara da milyonlarca bedava dondurma kazanma şansı veriyor.






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT