Maxi City`ler Alışveriş Merkezi Kavramında Devrim Yaratıyor

Alışveriş Alışveriş Maxi City`ler Alışveriş Merkezi Kavramında Devrim Yaratıyor

Tarihler: 30 Nisan 2007 Pazartesi ~ 06 Mayıs 2007 Pazar

Firma: Maxi City

Adres: Çengelköy Maxi City, Silivri Maxi City Çengelköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2007 ~ May 6, 2007
MAXİ CITY`LER, ALIŞVERİŞ MERKEZİ KAVRAMINDA DEVRİM YARATIYOR.

BİRBİRİNDEN HOŞ, EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ AKTİVİTELERİ İLE MAXİ CITY`LER ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNİ AKTİF YAŞAM ALANLARI HALİNE GETİRİYOR. KADIN ERKEK GENÇ YAŞLI HERKESİN BÜYÜK İLGİSİNİ TOPLAYAN BU AKTİVİTELERDE SANATTAN SAĞLIĞA KADAR UZANAN GENİŞ ETKİNLİK YELPAZESİNDE HER ALANDA ARADIĞINIZ HERŞEY VAR...

Çengelköy ve Silivri Maxi City`lerde alışveriş artık bir başka güzel. Her gün bir yenisi eklenen farklı ve ilginç aktiviteleriyle Maxi City`ler son zamanlarda tüm ilgi ve dikkatleri üzerinde topluyor. Çocuklar için hazırlanan eğlenceli showlar, haftasonları Maxi City`leri çocukların ve ebeveynlerin buluşma noktası haline getiriyor. Müzikseveler de bu etkinlik programından nasibini aldı. Piyano ve çello eşliğinde yapılan canlı enstrümantal müzik dinletileri, müzik tutkunlarının ruhlarını besliyor. Sanat müzikle sınırlı değildir diyenler, Maxi City`lerdeki ressam-karikatüristler portrelerinizi çizerek sizleri en sanatsal formata sokuyor. Maxi City`er birbirinden değerleri pek çok sanatsal eseri barındıran sergilere de ev sahipliği yaparak “sanata duyarlılık projelerinde de varım” diyor. Etkinlikler bununla da sınırlı kalmıyor. Günümüz kadınlarını çağımıza uygun şekilde bilinçlendirme çalışmalarında da Maxi City`ler gönüllü projeler üretmeyedevam ediyor. Kadın sağlığı günlerinden danışmanlıkhaftalarına kadar birçok etkinlikde kadınlarımız aradığı tüm soruların yanıtlarını buluyorlar. Maxi City`lerdeki etkinlik fırtınası dinmeyeceğe benziyor. Özel günlerde de sürpriz aktivitelerle Maxi City`ler sizleri bekliyor.

Ücretsiz servis saatleri ve ayrıntılı bilgi için;
Çengelköy Maxi City: 0 216 486 08 08
Silivri Maxi City : 0 212 736 00 36

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT