Maxi City’de müzik dolu hafta sonu!

Alışveriş Alışveriş Maxi City’de müzik dolu hafta sonu!

Tarihler: 21 Haziran 2008 Cumartesi ~ 22 Haziran 2008 Pazar

Firma: Maxi City Alışveriş Merkezleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2008 ~ Haz 22, 2008
Cüneyt Tek ve Bora Gencer, verecekleri mini konserler ile Maxi City ziyaretçilerine unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak
Maxi City’de müzik dolu hafta sonu!
Maxi City Alışveriş Merkezleri, geleneksel imza günleri kapsamında, Paris Hilton’un klip sözü verdiği Bora Gencer ile Türk pop müziğinin romantik prensi Cüneyt Tek’i ağırlıyor. Bora Gencer, son albümünün hit parçalarını 21 Haziran Cumartesi günü, Silivri Maxi City ziyaretçileri için seslendirirken; Cüneyt Tek ise en sevilen şarkılarıyla 22 Haziran Pazar günü Çengelköy Maxi City’de olacak. Her iki sanatçı da verecekleri mini konserin ardından, hayranlarına imza dağıtıp, onlarla fotoğraf çektirecek.

Alışverişi yaşamla buluşturan Maxi City Alışveriş Merkezleri, artık geleneksel hale gelen imza günleri etkinliğinde bu haftasonu Cüneyt Tek ve Bora Gencer’i hayranlarıyla buluşturuyor. “Aşık Oldum” albümündeki “Bana Bak” adlı şarkının klibi için Paris Hilton’la prensipte anlaştığı yolundaki haberlerle gündeme gelen Bora Gencer, 21 Haziran 2008 Cumartesi günü 16.00-17.00 saatlerinde Silivri Maxi City’de olacak. Sevenleri için son albümünden en beğenilen parçalarını seslendirecek olan sanatçı, mini konser sonrası kartpostallarını imzalayacak.

Hem besteci ve söz yazarı hem de yorumcu kimliği ile öne çıkan, Türk Pop Müziği’nin genç yıldızı Cüneyt Tek ise 22 Haziran Pazar günü 16.00-17.00 saatleri arasında Çengelköy Maxi City’de mini bir konser verecek. “Kurşun” isimli son albümünde yer alan hit parçalarını Maxi City ziyaretçileri için söyleyecek olan sanatçı, vereceği mini konserin ardından kartpostallarını imzalayıp, hayranlarıyla fotoğraf çektirecek.

Hamoğlu Holding Grubuna bağlı Maxi City Alışveriş Merkezleri Silivri ve Çengelköy’de müşterilerine hizmet veriyor. İstanbul’un her iki yakasında yer alan Maxi Cİty Alışveriş Merkezleri; seçkin mağazaları, sinema salonları ve fun’ları ile müşterilerine alışveriş keyfi sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT