Media Markt 15 Tatilde Özel Süprizleriyle Sizlerle

Alışveriş Alışveriş Media Markt 15 Tatilde Özel Süprizleriyle Sizlerle

Tarihler: 20 Ocak 2010 Çarşamba ~ 30 Ocak 2010 Cumartesi

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2010 ~ Oca 30, 2010
Türkiye’deki 15 mağazası ile Media Markt, dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi ve en düşük fiyatlarla müşterilerine sunmaya devam ediyor. Media Markt, sömestre tatilinde eğlencesinden ödün vermeyen çocuklar için ve çocuklarına en güzel karne hediyesini vermek isteyen büyükler için 50.000 çeşit dünya markası ürünün en düşük fiyatlı tek adresi olacak.

Teknolojiyi en bol ürün seçeneği ile buluşturan Media Markt, yorucu bir okul döneminden sonra eğlenmeyi hak eden tüm çocukları mağazalarına bekliyor. Anne ve babalar, Media Markt’larda hem kendilerini hem de çocuklarını en güzel hediyelerle sevindirmek için en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve en düşük fiyatlar ile notebooktan, cep telefonuna, oyun konsolundan fotoğraf makinesine kadar dünya markası 50.000 çeşit ürüne kolaylıkla ulaşabilecek. Üstelik, Media Markt, ürün seçmekte zorlanan müşterilerini de düşünerek, mağazalarında, farklı miktarlardaki hediye kartlarından satın alma olanağı da sunuyor.

Media Markt, sömestre tatilinde eğlenceyi, dinlenmeyi ve güzel bir tatili hak eden tüm çocukların gönlünü bir kez daha fethedecek. En bol seçenek, en düşük fiyatlar ve en kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine “bakmadan alma” diye seslenen Media Markt, sömestre tatiline özel süpriz kampanyalarıyla, teknoloji sever öğrencilerin favorisi olacak.

Türkiye’de 15 ayrı noktada yer alan Media Markt’ların adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT