Mediest´ten Sevgililer Günü´ne Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Mediest´ten Sevgililer Günü´ne Özel Kampanya

Tarihler: 08 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Mediest

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2011 ~ Şub 14, 2011

Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center, Sevgililer Günü’nü özel fırsat kampanyası ile kutluyor. Kampanya çerçevesinde; tam vücut bitene kadar lazer epilasyon paketi alan herkese 5 seans Multiwell uygulaması hediye edilecek.

Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center’ın hazırladığı bu avantaj kampanyasıyla bakımına, güzelliğine, estetik görünüme önem verenlerin en büyük iki sorunu; fazla kilolar ve istenmeyen tüyler uzman ellerde son bulacak.

Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center Cilt Bakım ve Güzellik Uzmanları, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yolunun “Lazer Epilasyon” olduğunu belirtiyor.

Doktor aksini tavsiye etmediği sürece ergenlik çağına ulaşmış herkesin yaptırabildiği lazer epilasyon, gelişen teknolojiyle giderek daha çabuk tedavi gerçekleştiren bir yöntem haline geldi. Ancak uzmanlar, epilasyon yaptırılacak merkezin seçiminde çok dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Diğer yöntemlere göre daha az acı hissi veren lazer epilasyonda, seans aralıkları uygulama yapılan bölgeye göre 4 ila 8 hafta arasında değişiyor. Seanslar ise yaklaşık, 15 ile 45 dakika sürüyor. Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center’da; lazer ısısı, cilde zarar vermeden doğrudan kıl kökünü yok eden ısıya dönüşen soğutma sistemli lazer tekniği kullanılıyor.

İğneli uygulamalardan korkanlar, Liposuction yaptıracak kadar ileri bir yağ birikimi olmayanlar ama sporla da bunu eritemeyenler için ideal yöntemlerden biri de Multiwell.

Üstelik bu yöntem incelirken bir yandan da sıkılaşmayı sağlıyor. Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center uzman ekibi tarafından uygulanan Multiwell bölgesel zayıflama sistemi ile (elektro-sitimülasyon, ultrason, vakum, lenf drenaj) ideal vücut ölçülerine kısa sürede kavuşmak mümkün oluyor. Genellikle ihtiyaca göre 8-16 seanstan oluşan kürler uygulanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT