Mehtap Forza Katı Meyve Sıkacağı ile Soğuk Algınlığına Karşı Korunun

Alışveriş Alışveriş Mehtap Forza Katı Meyve Sıkacağı ile Soğuk Algınlığına Karşı Korunun

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Mehtap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

Katı meyve sıkacağı Mehtap Forza ile hazırlayacağınız vitamin değeri yüksek, sağlıklı ve lezzetli içecekler sayesinde bu kış çocuklarınızı ve kendinizi soğuk algınlığına karşı en doğal yolla koruyacaksınız.

Kış mevsimi ile beraber, taze meyve ve sebzelerden hazırlanan meyve suyu tüketimi de artıyor. Mehtap elektrikli küçük ev aletleri serisinden Forza katı meyve sıkacağı da; bu kış taze, lezzetli ve sağlıklı içecekler hazırlamanızda en büyük yardımcınız olacak.

Katı ve yumuşak meyvelere göre tasarlanmış iki farklı hız seçeneği ile tüm meyveleri sıkabilen Forza katı meyve sıkacağı, paslanmaz çelik parçalayıcı filtresi ve 1200 ml kapasiteli geniş posa haznesi ile pratik kullanım sağlıyor. Kaymayı önleyici lastik ayakları sayesinde güvenle kullanılan ürün, anlık çalıştırma fonksiyonu ve bütün meyve sıkabilme özelliğiyle de üstün performans gösteriyor.

Teknoloji, estetik ve kullanım kolaylığını güvenlik ile birleştiren Mehtap Forza’ya, tüm Mehtap satış noktalarından ve Mehtap on-line satış mağazası www.mepos.com.tr‘den ulaşabilirsiniz.

Mehtap Forza Katı Meyve Sıkacağı Fiyatı: 129 TL

Web adresi: www.mehtap.com.tr
On-line satış mağazası: www.mepos.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT