Mehtap'in Yepyeni Serisi Cerana ile Yeni Nesil Teknoloji Mutfağinizda

Alışveriş Alışveriş Mehtap'in Yepyeni Serisi Cerana ile Yeni Nesil Teknoloji Mutfağinizda

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 16 Mart 2012 Cuma

Firma: Mehtap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Mar 16, 2012
Estetiğe ve hijyene önem veren mutfak üstatlarının performansları Cerana ile en üst noktaya çıkacak…

Mutfağınızdaki yardımcınız Mehtap, Cerana serisiyle yeni nesil bir teknolojiyi sizlerle tanıştırıyor!

Türkiye’de Teflon kaplı mutfak gereçlerini üreten ilk yerli marka olan Mehtap,‘çelik sertliğine yakın’ alüminyum malzemeden, dış yüzeyi yüksek ısıya, renk değişimine, matlaşmaya karşı dayanıklı, iç yüzeyi ise Eco Friendly Coating teknolojisi sayesinde hijyen, estetik ve yanmaz yapışmazlık açısından yüksek performansa sahip Cerana tencere ve tavalarını tüketicinin beğenisine sunuyor.

Ürün tabanı ve yan duvarları özel bir alüminyum alaşımdan imal edilen Cerana serisinin iç kısmı ise PFOA Free teknolojisinden faydalanan yeni nesil bir malzeme ile kaplı. Seramiğin sağlığıyla, klasik yanmaz yapışmazların dayanıklılığını birleştiren Cerana tencere ve tavalarda, daha etkin bir yapışmazlık özelliği bulunuyor. Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkan alüminyum alaşımın üzerine uygulanan yeni kaplama malzemesi ve tekniği sayesinde, Cerana diğer seramik ürünlerin aksine bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. İçeriğinde kurşun, kadmiyum, civa gibi ağır metallerin olmaması da ürünü daha sağlıklı bir hale getiriyor.

Türkiye’de ilk kez Cerana’da uygulanan bu teknoloji sayesinde dış yüzey matlaşması da engellenirken, yumuşak bir materyal olan alüminyumun, ısı değişikliklerinde esnemesi veya deformasyon sorunu da dayanıklılığıartırılarak ortadan kaldırılıyor.

Kullanım kolaylığı, temizlik ve sağlık açısından birden fazla fonksiyonu bir arada sunan bir Cerana sayesinde mutfağınızda kolaylıkla tanışacaksınız.

Fiyatı:
Mehtap Cerana Tava (24 cm): 35,70 TL
Mehtap Cerana Derin Tencere (24 cm): 72,40 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT