Mendo`s Mağazalarında %50+30 Büyük Bayram İndirimi

Alışveriş Alışveriş Mendo`s Mağazalarında %50+30 Büyük Bayram İndirimi

Tarihler: 11 Eylül 2009 Cuma ~ 11 Ekim 2009 Pazar

Firma: Mendo`s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2009 ~ Eki 11, 2009
Mendo’s Mağazaları Yaz Sonunda Başlattığı Büyük İndirime Bayramla Birlikte Son Noktayı Koyarak Yaz Sezonunu Kapıyor: % 50+30

Renkli ve zengin koleksiyonuyla yazın en uğrak mağazalarından olan Mendo’s mağazaları, dev markaların tüm mayo ve deniz aksesuarlarında % 50+30 süper indirim fırsatı sunuyor. Bayram tatilinin sıcak günlere denk gelmesinden faydalanacak tatilciler ya da seneye plaj sezonuna hazırlık yapmak isteyenler için Mendo’s’un sezonluk tüm ürünleri Türkiye genelindeki 19 mağazasında sizleri bekliyor.

Dünya plaj modasının lideri Gottex’ten, 1 beden küçülten Maryan Mehlhorn’a, dünyada trendleri belirleyen moda devi Calvin Klein’a ve feminen çizgileriyle sofistike kadınların tercihi Gideon Oberson’a kadar birçok ünlü markanın binlerce çeşit ürününe, Eylül ayı boyunca % 50 + 30 indirimle sahip olabilirsiniz. Her bedene ve vücut tipine uygun alternatifler, uçuşan canlı renkler, lameler, doreler, vazgeçilmez siyah-beyazlar ve en çarpıcı aksesuarlar ile dolu Mendo’s vitrinleri bu cazip indirimle boşalacağa benziyor.

2009 yılının tüm moda renk, desen ve kesimleri ile yüzlerce mayo, bikini ve aksesuar seçeneği % 50+30 indirimle Mendo’s Mağazaları’nda sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT