Mendo`s`tan İndirim Yağmuru

Alışveriş Alışveriş Mendo`s`tan İndirim Yağmuru

Tarihler: 26 Kasım 2008 Çarşamba ~ 26 Kasım 2008 Çarşamba

Firma: Mendo`s

Telefon: 0212 268 73 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2008 ~ Kas 26, 2008
Mendo’s’tan indirim yağmuru: Üç ürün alın toplamda % 100 indirimden yararlanın.

İlk ürüne % 20, ikinci ürüne %30, üçüncü ürüne % 50 indirim avantajlarıyla sezonun en çarpıcı iç giyim, gecelik ve çorap modellerine sahip olmak için acele edin. Bayrama yaklaştığımız şu günlerde Mendo’s’un sunduğu avantajları kaçırmayın.

Renkli ve zengin koleksiyonlarıyla her sezon en uğrak mağazalardan olan Mendo’slar, Calvin Klein, Just Cavalli, Calze Levante, Luna di Seta, Selmark ve Susa gibi dev markaların iç çamaşırı, gecelik ve çorap seçeneklerini sonbahara özel fırsatlarla sunuyor. Tüm ürünlerde ilk ürüne % 20, ikinci ürüne %30, üçüncü ürüne % 50 indirim avantajlarıyla bayram için erken fırsatlar sunan Mendo’s, dünya modasını belirleyen dev markaların 2008–2009 modellerini ayağınıza getiriyor. Sezonun tüm gözde renkleri, hem cazibeli hem de kullanışlı seçenekleriyle kadın ve erkek iç giyim modasının takip merkezi Mendo’s’un Türkiye genelindeki 20 mağazasında sizleri bekliyor. “Modanın satıldığı yer” vizyonuyla hareket eden Mendo’s’un sunduğu avantajlardan yararlanmanın tam zamanı. İç çamaşırı serileriyle ünlü markaların iç çamaşır dışında, gecelikten pijamaya, şort-atlet takımlara, büstiyerlerden baby-dolllara kadar rengârenk iç giyim ürünleri ipekten satene, pamuklulardan dantellilere uzanan model seçenekleri ile daha binlerce ürün Mendo’slarda.

Mendo’s Hakkında :Türkiye iç giyim sektörünün köklü firmalarından Çiçek İç Giyim’in sahibi olduğu Mendo’s mağazalarının ilki 1994’te Akmerkez’de açılmıştır. Bunu 1996 yılında açılan Carousel ve Bağdat Caddesi, 1999’da Ankara ve sonraki yıllarda Türkiye geneline yayılan toplam 20 mağaza izlemiştir. Mayo ve iç çamaşırı ağırlıklı bir ürün yelpazesi sunan Mendo’s mağazalarında Gottex, Calvin Klein, Gideon Oberson, Emporio Armani, Just Cavalli, Emamo, Maryan Mehlhorn, Selmark, Maidenform, Miracle Suit, Linclalor, Donna Victoria ve Calze Levante markalı ürünleri bulmak mümkündür. Mendo’s, franchising sistemiyle büyümeyi hedeflemektedir. Mendo’s; İstanbul’da Akmerkez, Carousel, Bağdat Caddesi, Nautilus, Olivium, City’s, Kanyon, İstinyepark; İzmir’de Alsancak; Ankara’da Ankamall; Bodrum’da Türkbükü Merkez, Türkbükü Kuum Otel, Yalıkavak Marina, Bodrum Merkez; Antalya’da Adam&Eve Hotel, Rixos Hotel ve Shemall A.V.M.; Çeşme’de Alaçatı; Mersin’de Marina Vista mağazaları ile hizmet vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT