Mendo’s Olivium’dan Büyük Fırsat

Alışveriş Alışveriş Mendo’s Olivium’dan Büyük Fırsat

Tarihler: 26 Kasım 2009 Perşembe ~ 26 Aralık 2009 Cumartesi

Firma: Mendo’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2009 ~ Ara 26, 2009
Dünya markalarına olağanüstü indirimlerle sahip olmak için acele edin

Dünya markalarının renkli ve zengin koleksiyonlarını büyük indirimlerle moda takipçileriyle buluşturan Olivium Mendo’s Outlet Mağazası özel bir kampanyaya imza atıyor. Calvin Klein, Donna Victoria, Selmark, Calze Levante ve Linclalor gibi dünya devi markaların iç çamaşırı, gecelik, pijama ve çorap seçenekleri Olivium Mendo’sLET’te sizleri bekliyor.

Bayan külotlarda 9.90 TL’den, sutyenlerde 9 TL’den, erkek ve bayan çoraplarında 5 TL, pijama ve geceliklerde ise 35 TL’den başlayan fiyatlarla binlerce seçenek Mendo’sLET’te. Ayrıca bayan külotlarda 5 adet 3 TL, çorapta 4 al 3 öde ile çamaşır ve pijamada 3 al 2 öde kampanyaları ile dünya markalarına sahip olabilirsiniz.

Yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde hem kendinize hem de sevdiklerinize hoş bir armağan için mutlaka Olivium Mendo’s Outlet Mağazası’na uğrayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT