Mentos’la Eğlence ve Mutluluk Zirvede

Alışveriş Alışveriş Mentos’la Eğlence ve Mutluluk Zirvede

Tarihler: 27 Ocak 2009 Salı ~ 11 Ocak 2009 Pazar

Firma: Mentos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2009 ~ Oca 11, 2009
Kar çoğumuz için ferahlık, saflık, eğlence ve mutluluğun simgesi. Ancak zorlu kış koşulları ihtiyaç sahipleri için ise mağduriyet anlamına da gelebiliyor.

Türkiye’nin ilk ve tek sakızlı draje şekeri Mentos, eğlence ve mutluluğu herkesle paylaşabilmek için Uludağ’ın zirvelerine coşku getirirken, ihtiyaç sahiplerini de unutmuyor ve Acil İhtiyaç Vakfı işbirliği ile bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Mentos ile Eğlence, Uludağ’ın Zirvesine Taşınacak…

Eğlenceye doymayanların sakızlı draje şekeri Mentos, bu yıl 14. sü düzenlenen Türkiye’nin en büyük kış festivali Uludağ Winterfest’te 7.000 üniversite öğrencisi ile buluşuyor. 17 -21 Ocak, 24- 28 Ocak ve 7-11 Şubat tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından Uludağ’a gelecek gençler, ARK Winterfest’in etkinliklerine katılırken Mentos’un gün boyu süren aktiviteleri ile okul yorgunluklarını üstlerinden atarak eğlencenin zirvesine çıkacaklar.

“Mentos’la karşı konulmaz sorular”, “Mentos Fun Zone”, “Mentos Gece Öpücüğü” gibi sürpriz oyunlar ve Mentos tadım aktiviteleri günün her anında Winterfest katılımcıları ile buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT