Metro Turizm En Çok Güvenilen Marka Seçildi

Alışveriş Alışveriş Metro Turizm En Çok Güvenilen Marka Seçildi

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 31 Mart 2010 Çarşamba

Firma: Metro Turizm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 31, 2010

Tüketici Akademisi tarafından yürütülen “Markaların Tüketici Üzerindeki Etkileri” konulu araştırmanın sonuçlarına göre hizmet kalitesine en çok güvenilen markalar arasında yerini alan Metro Turizm 23. Uluslararası Tüketici Zirvesinde ödül aldı…

Dünya Tüketici Hakları Günü sebebiyle Çırağan Sarayı’nda 23. Uluslararası Tüketici Zirvesi gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında gerçekleşen 2010 Tüketici Konferansı, Türkiye’nin önde gelen sanayici, iş adamı ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Konferansa katılan konuşmacılar tüketici odaklı olmada başarı sırlarını öğrenme, özgüven kazanma ve vizyonlarını geliştirme noktasındaki deneyimlerini paylaştılar. Hizmet kalitesine en çok güvenilen markalar arasında yerini alan Metro Turizm’in CEO’su Dr. Ömer Bilgiseven, 2010 Tüketici Konferansı’nda yaptığı konuşmada küreselleşmenin tüketiciler ve tüketim alışkanlıkları üzerindeki etkisi üzerinde durdu. Başkanı olduğu Metro Turizm’in tüketici eksenli bir marka olduğunun üzerini çizen Bilgiseven, insana ve doğaya saygının ilk şartları olduğunu belirtti. Türkiye yolcusunun yüzde 20’ni taşıdıklarını söylerken bu başarıyı yüksek servis kalitesine bağladı.

Tüketici Akedemisinin her yıl düzenlediği ve bu yıl 23’ncüsü Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşen Tüketici Zirvesi’nin akşam düzenlenen ödül töreninde, Türkiye’de en çok güvenilen markalarda ödüllerini aldı. Markaların Tüketici Üzerindeki Etkileri” konulu araştırmanın sonuçlarına göre hizmet kalitesine en çok güvenilen markalar arasında görülen Metro Turizm adına ödülü Metro Yatırımlar Grubu CEO’su Ömer Bilgiseven aldı.

Metro yılda 13 milyon yolcu taşıyor…

Yılda 13 milyon yolcu taşıyan Metro Turizm toplam Türkiye yolcususun yüzde 20’sini taşıyor. Türkiye’nin her yanına ulaşım sağlayan Metro 1100 acente ile hizmet veriyor. Ayrıca bölge ülkelerine de yolcu taşıyan köklü marka tüketici odaklı yönetim anlayışıyla bugün Türkiye’nin en büyük taşımacılık şirketi haline geldi. Sürekli servis kalitesini yükselterek Türk halkının en çok güvendiği markalar arasına giren Metro hem insana hem de çevreye saygı prensibi ile yola devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT