METROPORT Residence, Yerli ve Yabancı Yatırımcıların Yeni Gözdesi…

Alışveriş Alışveriş METROPORT Residence, Yerli ve Yabancı Yatırımcıların Yeni Gözdesi…

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 06 Haziran 2007 Çarşamba

Firma: Metroport

Adres: Eski Londra Asfaltı, Kültür Sok. No: 1 Bahçelievler Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0 212 441 26 67 – 441 46 02 – 441 46 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 6, 2007
METROPORT Residence, Yerli ve Yabancı Yatırımcıların Yeni Gözdesi…

İstanbul ulaşımının ana damarlarından E–5 üzerinde inşa edilen Metroport, konumu, konforu ve olanakları ile hem standartları yüksek bir ev isteyenlerin hem de konforlu bir home ofis sahibi olmak isteyen profesyonellerin bütün beklentilerini karşılıyor. Metroport’un bu özellikleri sınırlı sayıdaki loft tarzında inşa edilen dairelerinin yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekmesini sağlıyor.

Metroport Pazarlama Müdürü Hakan Buvan, “E-5 otoyolu üzerinde yükselen Metroport, Bahçelievler Metro İstasyonu’yla direkt bağlantılı, böylece Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Metroport Residence’ta yer alan 78 daireden şu anda elimizde sadece 28 tane kaldı. Metrooport, hem alışveriş merkezi hem residence olarak özellikle yerli ve yabancı yatırımcılar, havaalanına yakınlığı sebebiyle havayolu şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve çokuluslu şirketler tarafından büyük ilgi görüyor. Metroport, metro bağlantısı ve modern alışveriş merkezi ile bu bölgenin kısa zamanda en çok değer kazanacak projelerinden biri olarak görünüyor.” dedi.

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk tarafından projelendirilen ve iç mekânları ünlü iç mimar Dara Kırmızıtoprak tarafından tasarlanan Metroport’ta her şey hayatı daha keyifli hale getirmek ve kolaylaştırmak için düzenlendi. Metroport’ta 24 saat resepsiyon hizmeti, uyandırma servisi, limuzin ve araba kiralama servisi, mesaj ve telefon servisi, her türlü rezervasyon, alışveriş yardımcısı, gazete servisi, oda servisi, housekeeping hizmeti, catering, valet parking, faturaların takibi ve ödenmesi, tüm bakım ve tamirat servisleri ile otel konforu yaşamak mümkün…

Metroport Residence, Dünyaca ünlü markaların buluştuğu 100 mağaza ile Metroport Alışveriş Merkezi, 6 salonlu sineması, MetroRest isimli cafe restoranı, hipermarketi, 250 yataklı Medical Park Hastanesi, 1200 araç kapasiteli otoparkı ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Metroport’ta yer alan Metrosport; spa ve saunası, Türk hamamı, buhar ve masaj odalarının yanında fitness salonu ile ihtiyaç duyulan her unsura sahip… Metroport’ta residence bölümünün alışveriş merkezinden ayrı olarak resepsiyona açılan bağımsız girişi, kameralar ve kartlı geçiş sistemiyle 7 gün 24 saat sürekli takip ediliyor.

Metroport, daha önce birçok başarılı projeye imza atmış olan Mutlu İnşaat, Evren İnşaat, Gül İnşaat, Keleşoğlu Group ve AOG İnşaat konsorsiyumu ile hayata geçiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT