Mevsim Camel Active Mevsimi

Alışveriş Alışveriş Mevsim Camel Active Mevsimi

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 29 Nisan 2012 Pazar

Firma: Camel Active

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Nis 29, 2012

camel active, sezona yine damgasını vuruyor. camel active kadın/erkek ayakkabı ve botları, tekstil ve aksesuarları ile kış artık soğuk geçmeyecek. camel active, iddiası, yüksek kalitelisi ile performansını sergiliyor. Doğal dış görünüme hakim olan kahrevengi ve tonları, gri, mavi, yeşil, siyah renkleri ile koleksiyonu tamamlıyor. Modern ve yalın stili bir arada sunarken, yaşayan özgür ruhunu camel active tutkunları ile buluşturuyor.

camel active, fonksiyonel kullanımlı ayakkabı ve botlarında, suya dayanıklılığı, işlevsel kullanımı ve kendine has stili ve modelleri ile öne çıkıyor. Tekstil grubunda da mevsimine uygun alternatifli seçenekleri ve koleksiyonunun önemli bir parçası olan aksesuar ve çantaları ile ön planda.

camel active’in, ayakkabı ve botlarda teknolojik üstünlüğü olan casual stil, camel active farklılığını ruhunuza yansıtan orijinal ve doğal görünümlü farklı pek çok modeli, camel active mağazaları: İstanbul: Marmara Forum AVM, Ankara: AnkaMall AVM, Cepa AVM., Frame mağazaları; İstanbul: Kozyatağı Frame, Starcity AVM, Ankara: Natavega AVM., İzmir: Çiğli AVM, Bursa: Carrefour AVM’lerinde, ayrıca İstanbul: Cevahir Shumix, Bakırköy Lucci, Markapark, Tergan ve seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.

www.ayaks.com.tr, 212 637 60 54

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT