Mevsimsel Saç Dökülmelerine Bioxcin Forte Çözümü

Alışveriş Alışveriş Mevsimsel Saç Dökülmelerine Bioxcin Forte Çözümü

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Bioxcin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Mevsim geçişlerinde artan saç dökülmesi sorunuyla başa çıkmak BIOXCIN FORTE Sprey sayesinde şimdi daha kolay

Yazı yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde mevsim değişikliklerine bağlı saç dökülmelerinden şikayet edenlerin sayısında da ciddi oranda artış yaşanıyor. Saç dökülmesi sorunun en güvenilir çözümü sunan BIOXCIN FORTE Sprey ile bahar aylarının keyfini çıkarabilirsiniz. İçerdiği yüzde 100 bitkisel kaynaklı aktif maddeler Procyanidin ve BIOCOMPLEX B11 ile BIOXCIN FORTE Sprey’in saç hücrelerinin büyümesinde yüzde 400 artış sağladığı klinik testlerle kanıtlandı. BIOXCIN FORTE Sprey, düzenli kullanıldığında saçlı derinin her bölgesinde ölmemiş saç hücrelerinin güçlenerek yeniden çıkmasını sağlıyor.

Yapmanız gereken tek şey öncelikle dökülmenin yaşandığı saçlı deri bölgesi ve çevresi olmak üzere saçın tamamına her gece uygulamak. Etkinliğini artırmak için BIOXCIN FORTE Sprey’i isteğe bağlı olarak, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere uygulayabilirsiniz. Saçta minimum 8 saat bekletilmesi tavsiye ediliyor. En iyi sonuç için, BIOXCIN FORTE Şampuan ile birlikte düzenli olarak kullanılması öneriliyor.

BIOXCIN Forte Sprey Fiyatı: 49 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT