Meyvelerin votka ile dansı… Keglevich Votka

Alışveriş Alışveriş Meyvelerin votka ile dansı… Keglevich Votka

Tarihler: 30 Haziran 2009 Salı ~ 30 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Keglevich

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2009 ~ Tem 30, 2009
Meyvelerin votka ile dansı… Keglevich Votka
İtalya’nın en çok satan votkası Keglevich Votka Türkiye’de…

DEM Dış Ticaret tarafından Türkiye’ye getirilen Keglevich Votka çilek, limon, kavun, şeftali, orman meyveleri, elma gibi birbirinden lezzetli 6 çeşidi ile bu yazın en keyifli içkisi olacak. Ferahlatıcı tadı, kolay içimi ve her zevke göre farklı lezzetleri ile özellikle gençlerin ve bayanların gözdesi olacak.

Bir Şişe Soğutulmuş Keglevich ve Yanında Nefis Meyveler... Bundan daha Hoş ne Olabilir ki...
Meyvelerin taze lezzetini votkanın saflığıyla birleştiren Keglevich, 6 meyveli, bir sade çeşidi ile günün her saatinde içmekten keyif alacağınız bir votka. Benzersiz tadı ile özellikle yazın keyfinize keyif katacak olan Keglevich’i ister shot, ister tonik ile istersenizde dünyada yeni trend olan şampanya&keglevich olarak içebilirsiniz.
Keglevich, yazın bunaltıcı sıcağında, havuz başında, yemek öncesinde keyifle yudumlayacağınız aparetifler arasında bir numara olmaya aday. Meyve suları ile karışmasına gerek kalmadan ikram edebileceğiniz gibi, Keglevich ile lezzetli kokteyller de hazırlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT