Midtown Hotel Artık Blackberry ve Iphone`da

Alışveriş Alışveriş Midtown Hotel Artık Blackberry ve Iphone`da

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Midtown Hotel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Midtown Hotel Artık Blackberry ve Iphone’da.

Hizmete açıldığı ilk günden itibaren teknolojiyi, misafirlerinin hayatını kolaylaştırmak için kullanan Midtown Hotel artık cebinizde. Telefonunuza yükleyeceğiniz StayHip uygulaması ile odaları gezip görebilir, Midtown’un tüm mekanlarından fotoğraflarla oteli tanıyabilirsiniz. Blackberry ve Iphone kullanıcıları, http://www.mobiata.com/apps/stayhip adresinden yükleyebilecekleri StayHip uygulaması ile bulundukları her yerden ve istedikleri zaman Midtown Hotel’e bağlanıp, istedikleri her türlü bilgiyi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirler. Dünyada 45 ülkede, 170’den fazla şehirde kalacak otel seçmek için kullanılan StayHip uygulaması ile Midtown Hotel de seçkin oteller arasındaki yerini aldı.

Midtown Hotel, böylece, İstanbul’un en merkezi yeri Taksim’deki eşsiz lokasyon avantajını, artık cep telefonunuzdan ulaşılabilme avantajıyla da bütünleştiriyor. İster iş ister gezi amacıyla seçeceğiniz Midtown Hotel, modern ve yalın dekorasyonlu odaları, Türk Dünya mutfağından modern yorumlar sunan, ödüllü aşçıların yemek yaptığı More Restaurant`ı, cafesi ve birbirinden farklı ihtiyaçlara cevap verebilen toplantı salonları ile cebinizde. Siz de bağlanın, teknolojinin imkanlarını kullanın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT