Migros`tan Ramazan Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Migros`tan Ramazan Kampanyası

Tarihler: 10 Eylül 2007 Pazartesi ~ 12 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: Migros

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2007 ~ Eyl 12, 2007
TÜM TÜRKİYE`YE YAYILMIŞ MİGROS ve TANSAŞ’LARDA BU SENE İLK ETAPTA 600.000 RAMAZAN KOLİSİ HAZIRLANDI...
Perakendede ilklerin ve yeniklilerin öncüsü Migros Türk’te ürünlerin bir koli içinde toplu olarak satışa sunulması, müşterilerin talebi sonucunda hayata geçti. Mağazadan satın aldıkları ürünlerin toplu olarak paketlenmesini talep eden Migros müşterilerinin bu taleplerini, bundan 10 yıl önce dikkate alan Migros, standart ve organize paketler hazırlamaya başladı. Geçen yıl gerçekleşen Migros-Tansaş birleşmesi sonucunda Migros, Tansaş, Şok ve Kangurum`da satışa sunulan Ramazan kolileri, içeriği ve çok ucuz fiyatı nedeniyle talep patlaması yaratmıştı. Bu sonuçtan yola çıkan Migros yönetimi, 2007 Ramazan ayı için geçen yıl hazırlanan koli adedini ikiye katlayarak, ilk etapta 600.000 adet koli hazırladı.

Ramazan kolileri , müşterilerin yardım amaçlı veya ev kullanımı, iftar ziyareti için en çok ihtiyaç duyulan ürünleri çoklu ve aynı zamanda avantajlı fiyata temin etmelerini sağlıyor. Migros, Ramazan kolilerinde özellikle yardımda bulunanların veya kullananların memnuniyetini sağlayacak kalite ve çeşitte ürünlerin seçilmesine büyük önem veriliyor. Bu talebe uygun hazırlanan koliler, Türkiye`nin bu içerikte en ucuz fiyatıyla Eylül başından itibaren müşterilere sunulmaktadır.

Ramazanın bereketi ve ziyafeti bir arada...
14,9 YTL`lik Ramazan paketi 4 kişilik bir ailenin 2 iftar sofrasını karşılıyor... Migros ve Tansaş`larda satışa sunulacak 2 farklı tip Ramazan kolisi bulunuyor. Ramazan bereketi, 14 çeşit üründen oluşarak, 4 kişilik bir ailenin en az 2 iftar sofrasını karşılıyor. Zengin ve kaliteli içeriği korunarak fiyatı geçen yıldan da 1 YTL aşağı indirilen Ramazan Bereket Kolisi, 14,9 YTL`ye satışa sunulacak. Migros’un Ramazan bereket kolilerinde un, pirinç, çay, Türk kahvesi, tozşeker, ayçiçek yağı, çorba, makarna, kadayıf, helva, salça, bezelye, zeytin ve içecek bulunuyor.
27 çeşit ürün içeren Ramazan ziyafeti paketinin fiyatı ise 39,9 YTL olacak. Ziyafet paketinde un, pirinç, dermason fasulye, kırmızı mercimek, çay, Türk kahvesi, şeker, ayçiçek yağı, çorba, sebzeli makarna, spagetti makarna, kadayıf, tuz, tavuk bulyon, reçel, bal, helva, tahin, pekmez, meyve suyu, salça, bezelye, beyaz peynir, süt, zeytin, turşu ve gazlı içecek bulunuyor.

Yardım amaçlı çoklu koli alımlarında Migros ilave desteği 10 YTL hediye çeki...
Migros, Tansaş , Şok ve toptan servisten yapılan çoklu yardım amaçlı koli alımlarında ise Migros Türk hediye çeki ile müşterilerine ek destek sağlamaktadır. Buna göre, 20 koli üzerinde Ramazan paketi alan herkese 10 YTL`lik hediye çeki verilecek. Migros`larda 20 koli alan kişinin 10 YTL`lik çeki Migros Club kartına yüklenirken, toptan servis , Tansaş ve Şok’larda ise satış fişi ibrazında çek müşteriye takdim ediliyor. Ayrıca standart ramazan paketleri dışında farklı içerikli ramazan paketleri oluşturulmak isteyen müşterilerimiz 0262 648 71 01-09 numaralı telefonlardan veya migrostoptan@migros.com.tr adresinden toptan servis ile irtibata geçerek sipariş verebilirler.

Kangurum`dan tek tuşla yardım teslimatı
Ramazan boyunca, çoklu veya bireysel talepler www.kangurum.com.tr adresinden veya 444 10 44 numaralı telefon siparişi ile arzu edilen yere teslim edilebilecek. 75 YTL üzeri taleplerde teslimat ücretsiz yapılacak. Böylece Ramazan bereketi ve ziyafeti paketleri, uzakta bulunan akrabalara veya yardım edilmek istenen farklı bölgelere zamanında ulaştırılabilecek. Hizmet alanı ise İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Antalya, Bursa, Bodrum`u kapsıyor.

Migros’ta Ramazan’da 4 alışverişin 1’i bedava
Migros ve Tansaş’larda inanılmaz fırsatlar Ramazan ayı ve öncesinde sürecek. Migros`larda Ramazan ayında münferit alışverişlerde önemli bir fırsat müşterileri bekliyor olacak. Buna göre, yapılan her 4 alışverişin 1`i bedava olacak. Kampanya çerçevesinde, Migros`larda 6 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında Migros Club Kart ile yapılan alışverişlerde 4 alışverişinden biri hediye olacak. Ayrı günlerde Migros Club Kart ile yapılan 50 YTL ve üzeri 4 alışverişten en düşük tutarlısı, Migros`tan Ramazan`da müşteriye hediye edilecek. Migros Club sistem tarafından farklı günlerde 50 YTL üstü 4 alışveriş arasından en düşük tutarlı alışveriş ise 15 Ekim`de otomatik olarak müşterinin Migros Club Kartı’na ‘bedava alışveriş çeki’ olarak tanımlanacak. En fazla 200 YTL limiti bulunacak toplam bedava alışveriş çeki, Ramazan alışverişini kendi seçtiği ürünlerde tamamlamak isteyen müşteriler için hazırlandı. Bu nedenle kampanya, Ramazan kolisi, sigara, cep telefonu kontörü, alkollü içkiler, elektrik, elektronik ürünler, puanla yapılan harcamalar ve toplu satışı içermiyor.

Tansaş’ta her gün 2 ürüne çok özel fiyat
Ramazan ayına iddialı hazırlanan Tansaş ise, reyonlarını çok uygun fiyatlı ürünlerle donattı. Müşterinin ödediği paranın tam karşılığını alması konusunda son derece hassas olan Tansaş, çok uygun fiyatlı ürünler ve taze gıdada oldukça iddialı. Tansaş, Ramazan ayında her gün 2 üründe inanılmaz fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkacak. Çok cazip fiyatlar nedeniyle yoğun talep görmesi beklenen ürünler, her gün değişecek ve günlük indirimler mağazada ürün tükenene kadar avantaj yaratacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT