Migros, Tansaş, 5m Mağazalarında Kırtasiye Reyonlarında Bol Çeşit, İndirimli Fiyatlar

Alışveriş Alışveriş Migros, Tansaş, 5m Mağazalarında Kırtasiye Reyonlarında Bol Çeşit, İndirimli Fiyatlar

Tarihler: 07 Eylül 2009 Pazartesi ~ 07 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Migros

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2009 ~ Eki 7, 2009
Okullar İndirimle Açılıyor...
Migros, Tansaş, 5m Mağazalarında Kırtasiye Reyonlarında Bol Çeşit, İndirimli Fiyatlar

Kilosu 2,28 TL’ye Defter, 7,90 TL’ye Okul Gömleği, 3,50 TL’ye Taraftar Kalem-Silgi-Kalemtraş Seti, 4,90 TL’ye Mantar Pano, 49,90tl’ye Bilgisayar Masası...

Okul ve kırtasiye sezonunu açan Migros Ticaret, 2009-2010 eğitim ve öğretim yılına 67 ildeki 1387 mağazasında bol çeşitli ürünler ve indirimli fiyatlarla hazırlandı. Migros Grubu mağazalarındaki okul-kırtasiye reyonlarında geniş ürün yelpazesinde çok çeşitli lisans ve markada ürünler bulunuyor.

Bol Çeşit, İndirimli Fiyat
Hem kırtasiye ürünleri, hem de sözlük, atlas gibi eğitici ürünlerin yanısıra tüm okul kıyafeti ihtiyaçları ve çalışma masası, çalışma koltuğu gibi her türlü ihtiyaca cevap veren ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı.

Taraftara Özel Ürünler
Migros Grubu mağazalarının okul ve kırtasiye reyonlarında spor kulüplerine yürekten bağlı minikler için de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş spor kulüplerinin lisanslı ürünleri; çantalar, mataralar, kalem kutuları, kalemler, silgiler, kalemtraşlar, taraftar etiketleri ve defterler öğrenci ve velilerin beğenisine sunuluyor.

Değişik Marka Seçenekleri
Okul öncesi alışveriş sürecinde öğrenci ve velilere ihtiyaç duydukları tüm ürünleri, değişik alternatiflerle sunmayı hedefleyen Migros reyonlarında, değişik markaların ürünleri yer alıyor.

Okul ve beslenme çantalarında Barbie, Sponge Bob, Spiderman, High School Musical, NBA, Hot Wheels, Dora, Hello Kitty markalarının ürünlerini satışa sunan Migros Ticaret’ten kalem alacak öğrenciler için de Faber Castell , Pensan ,Pilot, Stabilo ve Prıtt marka ürün seçenekleri sunuluyor. Cars, NBA, Ben 10 , Spiderman , Hepsi, Prensesler ,Hello Kitty ve Koza defterleri de bu yıl reyonlarda yer alırken, Pelikan, Post-it, Scotch, Pritt, Uhu ve Polisan/Gülen Boya gibi markaların kırtasiye ürünleri de öğrencilerle buluşuyor.

Kilo Kilo Defter
Migros, Tansaş ve 5M mağazalarında özellikle ailelerin büyük ilgi gösterdiği ve kilogram fiyatı 2,28 TL‘den satılan defterlerde kaliteyle uygun fiyat bir arada sunuluyor. 2009-2010 eğitim ve öğretim dönemi öncesinde Migros Ticaret reyonlarından okul alışverişi yapacak olan aileler, başta ‘kilo ile defter’ olmak üzere pek çok üründe piyasa fiyatlarının ortalamasının altında fiyatlardan alışveriş yapmanın ayrıcalığını yaşayacak.

Tansaş Harcadıkça Kazandırıyor
Tansaş’ın 20 Ağustos’ta başlayan 50 TL’lik alışverişe 10 TL kazandıran kampanyası da 18 Eylül tarihine kadar devam ediyor. Bu kampanya kapsamında kazanılan çekler kırtasiye ürün alışverişlerinde de kullanılabiliyor. Tansaş Mağazaları`ndan 20 Ağustos- 18 Eylül tarihleri arasında tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde kasada 1 adet 10 TL değerinde çek kazanılıyor. Müşteriler kazandıkları çekleri tüm Tansaş mağazalarında, 30 Eylül 2009 tarihine kadar, tek seferde yapacakları 50 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabiliyor. Çek kullanıldıktan sonra kalan alışveriş tutarı 50 TL ve üzerindeyse tekrar çek kazanılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT