Migroslardan BinbirÇiçek Aldığınızda Balmumunuzu Unutmayın!

Alışveriş Alışveriş Migroslardan BinbirÇiçek Aldığınızda Balmumunuzu Unutmayın!

Tarihler: 30 Ocak 2006 Pazartesi ~ 31 Ocak 2006 Salı

Firma: BinbirÇiçek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2006 ~ Oca 31, 2006
Migros’lardan BinbirÇiçek aldığınızda balmumunuzu unutmayın!

Türkiye’nin en doğal ballarını üreten BinbirÇiçek, Migros’larda başlattığı kampanyayla herkese “BinbirÇiçek Doğal Balmumu” hediye ediyor.

Doğanın en saf besin maddesi balın ülkemizdeki serüvenine yön veren BinbirÇiçek, 2006 yılını tüm Migros’larda başlattığı çok özel bir kampanyayla karşılıyor. Migros’lardan 850 gramlık BinbirÇiçek Yayla Çiçek Balı alanlar, aynı zamanda %100 doğal balmumundan yapılmış harika bir muma sahip olacaklar.

850 gramlık BinbirÇiçek Yayla Çiçek Balı ile birlikte armağan olarak verilen balmumu, arıların yemeğini saklamak, yavrularını yetiştirmek, yaşam düzenini sürdürmek için salgılarıyla ürettiği hiçbir katkı maddesi içermeyen yüzde 100 doğal ve sağlıklı bir ürün. Emici yapısı ve kendine has rayihasıyla bulunduğu ortamı istenmeyen kokulardan arındıran “Binbirçiçek Doğal Balmumu” promosyonu tüm Migros’larda geçerli.

Türkiye’nin bal ve arıcılık sektörünün öncü kuruluşu BinbirÇiçek, eşsiz flora kaynaklarından faydalanarak ürettiği süzme, petek ve karakovan balı ile diğer arı ürünlerini işleyerek yurtiçi ve yurtdışında tüketicilerin beğenisine sunuyor. Tüm BinbirÇiçek ürünleri en modern tesislerde, sıhhi ve doğal yöntemlerle uzmanların kontrolünde üretiliyor.

BinbirÇiçek hakkında:
Tüm Türkiye’nin severek ve güvenerek kullandığı BinbirÇiçek markalı ürünlerin üretimi, ülkemizde arıcılık ve balcılık sektörünün kurucusu Orbal A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektedir. 1950’li yıllardan bu yana Türk arıcılığı ile balcılığına yön veren bir geleneğin temsilcisi olan Orbal A.Ş., sektörün en büyük üretici kuruluşudur ve 1984 yılından beri ürünlerini BinbirÇiçek markası altında yurtiçi ve yurtdışı pazarlara sunmaktadır. BinbirÇiçek, eşsiz flora kaynaklarından faydalanılarak üretilen süzme, petek ve karakovan balı ile diğer arı ürünlerini modern tesislerinde işleyerek tüketicilere ulaştırmaktadır. Başta Almanya olmak üzere İngiltere, Japonya, Kanada ile Amerika’nın da aralarında bulunduğu pek çok ülkeye ihraç edilen BinbirÇiçek ürünleri, dünyanın dört bir yanındaki tüketiciler tarafından tercih edilmektedir. Doğu Anadolu’nun bakir, tertemiz, endüstriyel yapılanma ile kimyasallardan uzak yayla, dağ ve vadilerinde stressiz arılar tarafından üretilen BinbirÇiçek balları, üretildikleri doğal çevreden mağazanın rafına ulaşana kadar uzmanlar tarafından sürekli kontrol altında tutulur.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT