Milli Piyango Biletinizi Bilyoner’den Alına Milyoner Olma Şansı

Alışveriş Alışveriş Milli Piyango Biletinizi Bilyoner’den Alına Milyoner Olma Şansı

Tarihler: 29 Kasım 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Bilyoner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2011 ~ Ara 31, 2011

Türkiye’nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com’da, 40 milyon TL büyük ikramiyeli Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için bilet satışları başladı. Biletlerin kaybolma ya da çalınma riskinin olmadığı Bilyoner.com’da, bilet satışlarının yanı sıra birçok avantaj da sunuluyor.

Bilyoner.com bu yıl da Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için en doğru adres! Kaybolma, çalınma ya da sahte bilet problemi olmadan Bilyoner.com üzerinden rahatlıkla satın alabileceğiniz Milli Piyango biletleri evlerde heyecanlı anlar yaşatacak.

Bilyoner.com’da isterseniz biletlerinizi özel numaralar seçerek oluşturabilirken, böylece şansınızı kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra “Takımımın Bileti” ya da “Doğum Günü Bileti” seçenekleri ile şansınızı tuttuğunuz takım ya da sizin için özel olan tarih ile de deneyebiliyorsunuz.

Biletler 10’luk ve 100’lük olmak üzere iki farklı sayıda düz seri olarak da satın alınabiliyor. Seri halde alınan biletler yılbaşına uygun kurumsal hediyeler olma özelliği de taşıyor.

Ayrıca “Hazır Seçimler” kısmından “Şansımı Denemek İstiyorum” diyerek ekrana gelen bilet satın alınabilirken, “Tüm Biletleri Göster” butonuna basılarak da listelenen biletler arasından seçim yapılabiliyor. Fazla bilet almak isteyenler ise “Çoklu Bilet” kısmından yararlanabiliyor.

Bilgisayar başından kolayca satın alınabilen Milli Piyango biletlerine çıkan ikramiyeler ise kullanıcıların hesabına yatırılarak, büyük bir kolaylık sağlanıyor.

Milli Piyango’nun 31 Aralık 2011 tarihli çekilişinde 40.000.000 TL’lik büyük ikramiyenin yanı sıra, kullanıcıların hayallerini süsleyen daha birçok ikramiye sahiplerini bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT