Milupa Anne-Bebek Kulübü 300 Bininci Üyesini Arıyor

Alışveriş Alışveriş Milupa Anne-Bebek Kulübü 300 Bininci Üyesini Arıyor

Tarihler: 10 Kasım 2009 Salı ~ 10 Aralık 2009 Perşembe

Firma: Milupa

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 10, 2009 ~ Ara 10, 2009
Bugüne kadar binlerce annenin yol arkadaşı olan Milupa Anne Bebek Klubü’nün 300 bininci üyesini çok özel bir hediye ile karşılayacak.

Hamilelikle başlayan zorlu ama bir o kadar da keyifli annelik yolculuğunuzda, uzmanlığı ile sizi destekleyen ve bebeğinizi büyütürken yanınızda olan Milupa Anne Bebek Kulübü, 300 bininci üyesini özel bir hediyeyle karşılayacak. Şanslı bebeğin, bir yıl süresince ihtiyacı olan tüm Milupa Aptamil ürünleri, Anne Bebek Klübü tarafından karşılanacak.

4 yıldır annelerin yanında olan ve binlerce mezun veren Milupa Anne Bebek Kulübü, 300 bine çok yaklaştığı bu dönemde kulübe katılacak şanslı anneyi aramaya başladı. Bu özel hediyeye sahip olmak için tek yapmanız gereken www.milupa.com.tr sitesine girmek ya da 0800 211 70 50`li ücretsiz Anne Danışma Hattı`nı arayarak Milupa Anne Bebek Klubüne ücretsiz üye olmak.

Hamile ya da yeni doğum yapmış olan tüm anneler, Milupa Anne Bebek Kulubüne üye olarak hem 300 bininci üye olma şansını yakalayabilir hem de bebeğinize özel paket gönderimleri, bilgilendirme e-postaları ve daha pek çok uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

milupanın bu annelerin hertürlü yanında oldğu için teşekkürler
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT