Miniklere Karne Hediyesinde yavru köpek `in`, bisiklet `out`

Alışveriş Alışveriş Miniklere Karne Hediyesinde yavru köpek `in`, bisiklet `out`

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Tropikal

Telefon: 0 (216) 306 66 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
Anne babalar artık çocuklarına karne hediyesi olarak bisiklet değil yavru köpek alıyorlar.
Miniklere karne hediyesinde yavru köpek ‘in’, bisiklet ‘out’

Devir değişti... Artık anne babalar çocuklarına karne hediyesi olarak bisiklet yerine yavru köpek armağan ediyorlar. Böylece çocuklar küçük yaşta sorumluluk sahibi olmayı ve yaşamı tanımayı öğreniyorlar. Anne babaların bisiklet yerine yavru köpek almayı tercih etmelerinin bir diğer nedeni de, özellikle büyük şehirlerin sakin semtlerinde bile hızla yoğunlaşan trafik. Üstelik Tropikal A.Ş. tarafından sunulan pek çok harika ürün sayesinde köpek bakımı artık çok kolay.

Yaz mevsimiyle birlikte karne alma dönemi de geldi çattı. Güzel karne getirecek olan miniklerin istekleri de başladı tabii bu arada. Ancak bugüne dek karne hediyesi olarak neredeyse bir gelenek haline gelmiş olan bisikletin pabucu yavaş yavaş dama atılıyor. Anne babalar artık çocuklarına karne hediyesi olarak bisiklet değil yavru köpek armağan etmeyi tercih ediyorlar daha ziyade. Özellikle büyük şehirlerin sakin semtlerinde bile trafiğin oldukça yoğunlaşması ve evde köpek bakımının kolaylaşması, anne babaların tercihlerini bu yönde kullanmalarına yol açıyor. Üstelik minikler de halinden gayet memnun. Onların da sevimli mi sevimli bir oyun arkadaşı oluyor bu sayede. Ülkemiz pet sektörünün lideri Tropikal A.Ş., köpek beslemeyi tercih eden ailelerin çoğalmasıyla birlikte, köpek bakımı için sunulan hayatı kolaylaştırıcı ürünlerin sayısında da hızlı bir artış olduğunu belirtiyor.

Köpek yavrusu çocuğunuza hem hayvan sevgisi aşılıyor, hem de sorumluluk duygusunu geliştiriyor. Hemen “ama hayvan beslemek çok zor” demeyin. Ülkemiz evcil hayvan ürünleri sektörünün lider firması Tropikal A.Ş.’nin köpeklere yönelik kullanışlı ürünleri sayesinde evde “kuçu” beslemek artık çok kolay. Tropikal A.Ş. köpeğinizin A’dan Z’ye her türlü ihtiyacını karşılayabilecek geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kemik şeklindeki bisküvilerden pire tasmasına, konforlu köpek kulübelerinden, özel şampuanlara kadar köpeğinizin ihtiyacı olan her türlü ürün Tropikal A.Ş.’de mevcut bulunuyor. Tropikal A.Ş.’nin ürünlerine ülkemizin dört bir yanındaki süpermarketler, pet shop’lar ve veterinerlerde kolaylıkla ulaşmak mümkün.

Tropikal A.Ş’nin ürünleri hakkında bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için 0 (216) 306 66 60 numaralı telefonu atayabilir, www.tropikalpet.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT