Miniklere Özel Lezzet Doctor Chocolate

Alışveriş Alışveriş Miniklere Özel Lezzet Doctor Chocolate

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 23 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Doctor Chocolate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ Nis 23, 2011

Çikolata tutkunlarına yüzlerce çeşit butik çikolata sunan www.cikolatasepeti.com’un tatlı sürprizleri devam ediyor. Aşı şeklinde tasarlanmış “Doctor Chocolate” serisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarınızı hem şaşırtıp hem de sevindirebilirsiniz.

Çikolata tutkunlarına yüzlerce çeşit butik çikolata sunan www.cikolatasepeti.com çocukların korkulu rüyası olan aşıyı eğlenceli, orijinal ve tatlı bir hale getiriyor. “Doctor Chocolate” serisi ile aşı çocukların korkulu rüyası olmaktan çıkıyor ve en sevdikleri lezzet olan çikolata ile buluşuyor.

23 Nisan İçin Eğlenceli Aşı

Aşı şeklinde tasarlanan “Doctor Chocolate” serisi zeka aşısı, yenilmezlik aşısı, aşk aşısı, mutluluk aşısı, cesaret aşısı ve usluluk aşısı gibi kategorilere ayrılıyor. Çocuğunuz bu eğlenceli ürünlerle yeni oyunlar keşfedebilir. Başaramayacağını düşündüğü durumlarda yenilmezlik aşısından faydalanabilir ya da fazla yaramazlık yaptığında usluluk aşısı ile sakinleşebilir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir sürpriz de siz çocuklarınıza yapabilir “Doctor Chocolate” ile hem şaşırtıp hem de sevindirebilirsiniz.

23 Nisan’da çocuğunuza tatlı bir hediye vermek istiyorsanız, www.cikolatasepeti.com’u tıklamanız ve istediğiniz bir “Doctor Chocolate” ürününü seçmeniz yeterli!

Her zevke uygun ürünlerin bulunduğu siteden satın aldığınız ürünler, en hızlı ve güvenli şekilde adresinize ulaşacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT