Mithat Selection Baharın Renklerini Vitrinlere Taşıdı

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection Baharın Renklerini Vitrinlere Taşıdı

Tarihler: 24 Mart 2008 Pazartesi ~ 26 Mart 2008 Çarşamba

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2008 ~ Mar 26, 2008
MİTHAT SELECTION BAHARIN RENKLERİNİ VİTRİNLERE TAŞIDI
Mithat Selection’un, şıklıktan taviz vermeyen erkekler için hazırladığı 2008 İlkbahar Koleksiyonu, hem çok rahat hem de çok renkli

Erkek giyiminin ünlü markası Mithat Selection, baharın tüm renklerini yeni koleksiyonuna taşıdı. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunmayı amaçlayan koleksiyon, renk ve ürün kombinleri ile bu sezon çok iddialı…

Mithat Selection tasarımcıları, son yıllarda tek renk takım elbiseler yerine farklı renklerin kullanıldığı yaratıcı kombinlerin trend olduğunu belirterek, 2008 ilkbahar – yazında Mithat Selection’u tercih edenlerin pişman olmayacaklarını belirtti.

Pantolon ve ceketlere paralel olarak gömleklerde de daralmanın gözlendiği koleksiyondaki, spor pantolonlar, renkli trikolar ve spor gömlekler koleksiyonun genç ruhunu vitrinlere taşıyor. Kumaşlardaki çok renklilik ve akıcılık koleksiyona şık ve çarpıcı bir görünüm katıyor.

Mithat Selection 2008 İlkbahar – Yaz Koleksiyon çekimleri, Belek ormanı içinde, denize sıfır konumlanan Adam & Eve Otel’de gerçekleştirildi. Ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin’in gerçekleştirdiği çekimlerde, Avrupa’nın en iyi 20 modeli arasında gösterilen İspanyol asıllı Oriol Elcacho kullanıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT