Mithat Selection`da Baharlık Trikolar

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection`da Baharlık Trikolar

Tarihler: 16 Nisan 2007 Pazartesi ~ 23 Nisan 2007 Pazartesi

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2007 ~ Nis 23, 2007

MİTHAT SELECTION’DA BAHARLIK TRİKOLAR

Doğanın canlı renkleri ve güneşin parıltısının yansıtıldığı Mithat Selection 2007 İlkbahar Yaz Koleksiyonunun en renkli grubunu trikolar oluşturuyor. Işığın İzdüşümü adlı koleksiyondaki trikolar, koleksiyonun genç ruhunu yansıtıyor.

Mithat Selection İlkbahar Yaz Koleksiyonundaki trikolar, model ve renk çeşitliliği ile hem klasik hem de spor kombinlerle rahatlıkla kullanılabiliyor. Yünlü iplikle, düz dokumalar kullanılarak İtalya’da üretilen trikolarda, polo yaka, V yaka ve bisiklet yaka modellere yer verildi.

Geniş desen ve renk alternatifleri bulunan koleksiyonda, pembe tonları, mavi, turuncu, kemik, lila ve bejli renklerde trikolar ve süveterler baharın renklerini çağrıştırıyor. Baklava desenli trikolar da renk çeşitliliği ile dikkat çekiyor.

Koleksiyonda, Marine Grubu içinde yer alan trikolar ise ipliğine uygulanan özel bir işlem sayesinde su geçirmiyor.

Mithat Selection 2007 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu katalog çekimleri büyüleyici bir doğal ortama sahip Antalya Gloria Golf Resort’de gerçekleştirildi. Ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin’in gerçekleştirdiği çekimlerde, Avrupa’nın en iyi 20 modeli arasında gösterilen İspanyol asıllı Oriol Elcacho kullanıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT