Mithat Selection`da Bayram İçin Şık Öneriler

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection`da Bayram İçin Şık Öneriler

Tarihler: 19 Ekim 2006 Perşembe ~ 25 Ekim 2006 Çarşamba

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2006 ~ Eki 25, 2006

MİTHAT SELECTION’DA BAYRAM İÇİN ŞIK ÖNERİLER

Genç ve dinamik bir çizgi benimseyen Mithat Selection, tatil günlerinde de şıklığından vazgeçmek istemeyen beyler için çeşitli alternatifler öneriyor.

Mithat Selection 2006/2007 Kış Koleksiyonu, ‘casual giyim’ için geniş ürün çeşitliliği sunuyor. Koleksiyondaki pamuk ceketlerde çeşitli malzeme ve işçilik uygulamaları dikkat çekerken, farklı kumaş ve renk tercihlerini de erkeklerin beğenisine sunuyor.

Koleksiyonda yer alan spor pantolonlar, renkli trikolar ve spor gömleklerle beraber koleksiyonun genç ruhunu yansıtıyor. Mavi, turuncu, mor, pembe ve sarının cesurca kullanıldığı koleksiyon ile renkli bir kış vaat edilirken koyu renklerin bir arada bulunduğu formal giyim dengeyi yeniden sağlıyor.

Modern hayatın getirdiği hızlı yaşama ayak uyduracak şekilde tasarlanan spor mont ve kabanlar farklı kumaş ve detay uygulamaları ile spor koleksiyonun hareketliliğini yansıtıyor.

Mithat Selection 2006/2007 Sonbahar-Kış koleksiyonu katalog çekimlerini büyüleyici doğal ortama sahip Antalya Gloria Golf Resort’de gerçekleştirdi. Ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin’in gerçekleştirdiği çekimlerde Mithat Selection’un ünlü modeli İspanyol asıllı Oriol Elcacho yer aldı. 3 gün süren çekimler sonrasında Türkiye’de bulunmaktan ve burada tanınmaktan oldukça memnun olduğunu belirterek “İmza isteyenler oldu ve bu beni çok mutlu etti” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT