Mithat Selection`da Hediye Seçmek Çok Kolay

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection`da Hediye Seçmek Çok Kolay

Tarihler: 11 Haziran 2007 Pazartesi ~ 17 Haziran 2007 Pazar

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2007 ~ Haz 17, 2007
MİTHAT SELECTION’DA, HEDİYE SEÇMEK ÇOK KOLAY

Mithat Selection, Babalar Gününü, kaliteli ve şık bir hediye ile kutlamak isteyenler için, zengin renk ve model çeşitliliğine sahip t-shirt ve gömlek koleksiyonu hazırladı. Bu çeşitliliğe rağmen yine de hediye seçmekte zorlananlar için ise özel bir çözüm öneriyor: “Mithat Selection Gift Card”

Her yaşa ve tarza uygun olarak hazırlanan t-shirt koleksiyonu, oldukça rahat ve bir o kadar da renkli. Mithat Selection t-shirt koleksiyonu, pamuklu spor pantolonlar ya da blue jeanlerle uyum sağlıyor, modellerde düz süprem, pike, çizgili ve jakarlı desenler tercih ediliyor. Mithat Selection t-shirt koleksiyonunda, merserize pamuk iplikten üretilen kumaşlar oldukça yumuşak, parlak ve hafif yapıya sahip.

Doğanın canlı renklerinin kullanıldığı koleksiyonda, kırmızı, turuncu, pembe, mavi, mor gibi çeşitli renklerde t-sirt bulmak mümkün. İnce pamuklu kumaşlardan üretilen t-shirtler rahat kalıpları, bisiklet yaka, polo yaka ve önden düğmeli gömlek yaka model seçenekleri ile farklı zevklere sahip erkelere seçim kolaylığı sağlıyor.

Koleksiyonda geniş yer bulan diğer ürün grubu gömlekler ise hareketli yaşantıya sahip erkeler için hazırlandı. Dar kalıplı casual gömlekler, ışıltılı renkler kullanılarak oluşturulurken günün şıklığını geceye de taşımayı hedefliyor. Canlı renklerde kareli kumaşların tercih edildiği spor gömlekler, rahatlık ve kullanım kolaylığı ile hafta sonu gardırobunun en gözde parçalarını oluşturuyor. Klasik düz gömleklerin yanı sıra armürlü ve çizgili kumaşların da kullanıldığı gömlek koleksiyonunda, ithal kumaşlar tercih edildi.

Hediye Seçmekte Zorlananlara Büyük Kolaylık:
Mithat Selection, tüm bu ürün çeşitliliğine rağmen hediye seçmekte zorlananlar için, bu yıl hayata geçirdiği Gift Card ile büyük kolaylık sağlıyor. Tüm Mithat Selection mağazalarından kolaylıkla temin edilebilen bu kartlara, alt ya da üst sınır olmadan yükleme yapılabiliyor. Özel üretim çikolatalar eşliğinde ve yine özel tasarlanmış kutular içinde kişinin adresine teslim edilen kartlar, tüm sezon boyunca kullanılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT