Mithat Selection`da Renk Renk Ceketler

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection`da Renk Renk Ceketler

Tarihler: 10 Nisan 2006 Pazartesi ~ 15 Nisan 2006 Cumartesi

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2006 ~ Nis 15, 2006
MİTHAT SELECTION’DA RENK RENK CEKETLER
Mithat Selection 2006 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, çeşitli renk, desen ve modeldeki ceketlerle çok iddialı

Denizin derinliklerindeki renklerden ilham alan Mithat Selection 2006 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu, bu yılın modasında yer alan ceket – pantolon kombinasyonları için çeşit çeşit renk, desen ve modeldeki ceketlerle çok iddialı. Renk yelpazesinin geniş tutulduğu koleksiyonda, her tarza uygun model ve desende ceket bulmak mümkün.

Şıklığa ve rahatına düşkün erkekler için, hem klasik hem de spor tarzda ceketlerin yer aldığı koleksiyonda, yün-ipek, yün-keten, bamboo-keten karışımlı ithal kumaşlar ile çeşitli dokumalarda kumaşlara yer veriliyor.

Geniş bir renk yelpazesine sahip İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda; bej zeminde; kahve çizgiler, silik kareler, somon, mavi, kiremit, yeşil renklerdeki bamboo-keten karışımlı kumaşları bulmak mümkün. Daha dinamik ve spor olmak isteyenler için açık ve koyu bej, beyaz ve hardal tonlarında pamuk ceketler müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Mithat Selection 2006 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda hem kravatla, hem de kravatsız kullanılabilecek ceketler bulmak mümkün. Klasik kesimlerin dışında, iki düğmeli dinamik yapıdaki ceketlerde, tek ve çift yırtmaç seçenekleri bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT