Mithat Selection`da Sevgilinize Özel İndirimler

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection`da Sevgilinize Özel İndirimler

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

MİTHAT SELECTION’DA SEVGİLİNİZE ÖZEL İNDİRİMLİ HEDİYELER

Erkek giyimde, kalitesiyle öne çıkan Mithat Selection, Sevgililer Gününü de içine alan Şubat ayı boyunca tüm ürünlerde % 30 indirim uyguluyor. Bu indirime ek olarak, nakit alışverişlerde % 10 ekstra indirim, dileyen müşterilere de 6 taksit avantajı sunuyor.

Ayrıca isteyen müşteriler mağazalarda anında Mithat Selection Club Card çıkartarak, yaptıkları alışverişlerden %3 oranında puan toplayabiliyor.

Mithat Selection’un Koleksiyonunda yer alan gerek klasik gerekse spor kesimli gömlekler, kış aylarının vazgeçilmez aksesuarı atkılar, yeni sezonun trendi özel desenli kravatlar ve canlı renklerdeki trikolar en dikkat çekici hediye alternatifleri.

Sevdiklerine, daha özel hediyeler armağan etmek isteyenler içinse şık tasarımlı kol düğmeleri, kemerler, cüzdanlar en çok tercih edilen ürün grupları arasında.

Mithat Selection’un, genç ve dinamik çizgisinin yansıdığı 2006 – 2007 Kış Koleksiyonunda, kravattan kol düğmesine, gömlekten çoraba zengin ürün yelpazesi ile birbirinden şık alternatifler bulunuyor, koleksiyondaki renk ve model çeşitliliği ürünlerin kombinlenmesine de olanak sağlıyor.

Mithat Selection’da indirimli fiyatlardan bazıları şöyle:
Takım elbiseler 356 YTL
Ceketler 220 YTL
Pantolonlar 113 YTL
Gömlekler 62,50 YTL
Ayakkabılar 104,30 YTL
Kravatlar 53 YTL
Kol düğmeleri 41 YTL
Kemerler 43,50 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT