Mithat Selection`dan Bayrama Özel Stil Alternatifleri

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection`dan Bayrama Özel Stil Alternatifleri

Tarihler: 08 Ekim 2007 Pazartesi ~ 14 Ekim 2007 Pazar

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2007 ~ Eki 14, 2007
MİTHAT SELECTION’DA BAYRAMA ÖZEL STİL ALTERNATİFLERİ

Metropol erkeğinin tercihi ‘casual giyim’ için zengin seçenekler sunan Mithat Selection, sweatshirt ve gömlek grubu ile şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.

“Mithat Selection 2007 Sonbahar Koleksiyonu’nun, ana renkleri arasında gri, kahve, lila, tarçın, yeşil gibi sezonun gözde renklerinin yanı sıra siyah ve lacivert gibi klasik renkler de yer alıyor.

Klasik kalıpların dışına çıkılarak özellikle hareketli bir yaşantıya sahip erkekler için düşünülen dar kalıplı casual gömlekler çoğunlukla koyu renkler kullanılarak oluşturulurken günün şıklığını geceye de taşımayı hedefliyor.

Tam balıkçı, yarım balıkçı, polo, V yaka ve süveter modellerde üretilen geniş renk açılımlarına sahip trikolar da Mithat Selection mağazalarında yerlerini aldı. Triko grubunda tercih edilen renkler ise; kahve-mavi, kahve-gri kombinasyonları ile kırmızı, mor, turuncu gibi canlı renkler.

Mithat Selection, 2007–2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu katalog çekimleri, Belek’in eşsiz güzelliğiyle bütünleşen Rixos Premium Belek Hotel’de, ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin tarafından gerçekleştirildi. Çekimlerde Avrupa’nın en iyi 20 modeli arasında gösterilen İspanyol asıllı Oriol Elcacho tercih edildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT