Mithat Selection`dan Kış Ayları için Sıcacık ve Fonksiyonel Kazaklar

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection`dan Kış Ayları için Sıcacık ve Fonksiyonel Kazaklar

Tarihler: 22 Aralık 2008 Pazartesi ~ 28 Aralık 2008 Pazar

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2008 ~ Ara 28, 2008
MİTHAT SELECTION’DAN KIŞ AYLARI İÇİN SICACIK VE FONKSİYONEL KAZAKLAR

Erkek giyimin öncü markası Mithat Selection’un 2008–2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu ürün zenginliği ile göz dolduruyor. Klasik takım elbiselerden, spor giyime, gömlekten ve triko kazaklara kadar birçok ürün çeşidinin yer aldığı Mithat Selection’da, klasik ve spor kıyafetler kombinlenerek yeni bir tarz oluşturuldu.

Kış koleksiyonun en sıcak ürün gruplarından biri de balıkçı yaka kazaklar. Balıkçı yaka kazaklar, hafta sonu spor pantolon ve blue-jeanlerle giyildiğinde spor giyimin rahatlığını sunarken, hafta içi takım elbiselerle kullanılarak şık bir iş kıyafeti haline geliyor.

Klasik, ceket içine giyilebilecek tam balıkçı, yarım balıkçı, polo, V yaka hırka ve süveterler geniş renk açılımları ile Mithat mağazalarında yerlerini aldı. Marin tarzının bir yansıması olan triko grubuna, özel işlemlerden uygulanarak su iticilik özelliği kazandırıldı. Kahve-lacivert, kahve-gri, kahve-siyah renk kombinasyonlarının yanında bordo, mavi gibi canlı renklerde kullanılarak denge sağlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT