Mithat Selection Denizden İlham Aldı

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection Denizden İlham Aldı

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 15 Mart 2006 Çarşamba

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 15, 2006
Mithat Selection Denizden İlham Aldı

Mithat Selection 2006 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, yüzeyinde sadeliği ve dinginliği, derinliklerinde ise çeşitli renkleri barındıran denizlerden ilham alıyor. Su Altından Yansımalar adını taşıyan, Mithat Selection 2006 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu çok farklı renk ve modeldeki ürünlerin kombinlenmesine olanak sağlıyor.

Mithat Selection 2006 Yaz Katalogunun çekimlerini ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasına sahip “A’jia” Otelde gerçekleştirdi. Mankenliğini ise Türkiye’de de çok ses getiren ve geçen yıl da Mithat Selection’un Formula pistindeki çekimlerinde görev alan İspanyol asıllı Oriol Elcacho üstlendi.

Geçmişe nazaran koleksiyonun daha küçük bir bölümünü oluşturan takım elbiseler, erkeklerin vazgeçilmezi siyah ve lacivert gibi düz renklerin yanında farklı renk ve desenlerde hazırlandı. Kumaşlardaki çok renklilik ve akıcılık koleksiyona şık ve çarpıcı bir görünüm katıyor. Siyah kendinden desenliler, siyah zemin üzerine kemik ve gri çizgiler, bej zeminde, mavi, kemik, somon çizgili kumaşlar koleksiyona farklı bir hareket katıyor.

Koleksiyonda, son yılların moda akımı ceket - pantolon kombinasyonu için çok çeşitli renk ve model alternatifleri bulmak mümkün. Yün – ipek, yün – keten, bamboo – keten karışımlı kumaşlarda, hem klasik hem de spor desenler yer alıyor. Keten ve pamuk ceket grupları spor giyimden hoşlanan erkeklerin mutlaka ilgisini çekeceğe benziyor.

Mithat Selection 2006 İlkbahar –Yaz Koleksiyonunda yer alan pantolonlar ise hem klasik hem de spor ceketlerle kullanılabiliyor. Klasik grupta yünlü, spor grupta ise keten ve pamuk kumaşların kullanıldığı pantolonlarda; gri, mavi, bej tonları, siyah, lacivert, tütün ve füme renkler hakim.

İtalya’da üretilen trikolar, koleksiyonun en renkli gruplarından. Çeşitli desen ve renklerde hazırlanan trikolarda polo yaka, V yaka ve bisiklet yaka modeller bulunuyor. Pembe tonları, mavi, turuncu, saks, kemik, lila renklerin hakim olduğu trikolarda baklava ve saç örgüsü desenlerde modeller de dikkat çekiyor.

Farklı malzeme ve aksesuarlarla hareketlilik kazandırılan t-shirt grubu hem klasik hem de spor kombinasyonlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Baharda giyilmek üzere uzun kollu t-shirtlerin yanı sıra daha hafif yaz renklerinde hazırlanan t-shirtler de koleksiyonda geniş yer buluyor.

Hem kravatlı hem de kravatsız kullanılabilen gömlekler, ütü, yıkama, ışık ve leke haslığı yüksek ithal gabardin, ithal Oxford ve ithal pike dokuma kumaşlardan hazırlandı. Spor ürünlerle kullanılabilecek, geniş ve belirgin çizgiler ve makro desenlerle birleşen iddialı renklerde her zevke uygun model bulmak mümkün.

Özel günlerin vazgeçilmezi smokinler için, ekru ve pastel, gri tonlarda ipek yelek ve fularlar ile papyonlar tasarlandı. Mithat Selection 2006 İlkbahar – Yaz Koleksiyonunun en canlı parçalarından kravatlar ise düz desenler yanında kendinden desenli, çiçekli, çizgili ve mikro desenli olarak İtalya’da üretildi.

Genel olarak klasik ve şık yapıdaki ayakkabılar, bağcıklı, tokalı, düz ve ısırgan modellerde ve farklı dikiş teknikleri ile hareketlendirildi. Ayakkabılara uygun renk ve modellerde kemerler hazırlandı.

Özellikle bahar aylarının vazgeçilmez giysisi montlar da hem klasik hem de spor giyimde meraklıların beğenisine sunuluyor. Rüzgara ve yağmura dayanıklı kumaşlardan üretilen montların, astarsız modellerinin yanı sıra, renkli astarlı, garnil ve ribanalar ve çeşitli aksesuarlarla hareketleniyor.









istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT