Mithat Selection: Renkler Erkeğin Ruh Dünyasını Etkiler

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection: Renkler Erkeğin Ruh Dünyasını Etkiler

Tarihler: 16 Haziran 2008 Pazartesi ~ 22 Haziran 2008 Pazar

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2008 ~ Haz 22, 2008
MİTHAT SELECTION: RENKLER ERKEĞİN RUH DÜNYASINI ETKİLER
Erkek giyiminin önde gelen markası Mithat Selection, 2008 yaz koleksiyonunda romantik renklere ağırlık verdi.

“Erkek giyiminin en önemli unsuru, kıyafete hakim olan renktir. Yazlık keten ve pamuklu tek ceketler spor pantolonlarla çok güzel tamamlanır ancak içine giyilen gömleğin rengi bir anda her şeyi değiştirir” diyen Mithat Selection tasarımcılarının, iş yaşamanın stresinden kurtulmak için beylere tavsiyesi açık renk gömlek seçmeleri.

Pembe, beyaz, açık mavi gibi pastel tonda gömleklerin, çekişmeli bir toplantıyı hafifletebileceğini, erkeğe barışçı bir psikoloji vereceğini belirten Mithat tasarımcıları, renklerin erkekler üzerinde etkilerinin giderek önem kazandığını ve hazır giyim sektörünün bu konuda çeşitli araştırmalarla desteklendiğini belirtiyorlar.

“Zorlu bir toplantınız varsa ceketiniz veya gömleğinizi sizi ve çevrenizdekileri yormayacak, pastel renklerden seçin” uyarısında bulunan Mithat Selection tasarımcıları, 2008 yaz koleksiyonunun romantik ve hafif renklerinin hem keten ceketlerde hem de gömleklerde erkeklerin ruh dünyasını olumlu yönde etkileyeceğini belirtiyorlar.

Pastel tonda gömlekler, hele keten ceketlerle giyildiğinde erkeğe romantik bir hava verir” diyen Mithat tasarımcıları pembe, beyaz ve açık mavi gömlekleri özellikle yazlık keten ve pamuklu ceketlerin tamamlayıcısı olarak görüyorlar.

Tek ceketlerin gözdesi ketenler bu yaz Mithat Selection’un koleksiyonunda önemli bir yer tutuyor. Keten ceketlerin spor pantolonları son derece zarif bir şekilde tamamladığını belirten Mithat tasarımcıları, takımın asıl şıklığının içine giyilen gömlekten geldiğini belirtiyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT