Mithat Selection Yeni Koleksiyonuyla Renkli Bir Yaz Vaat Ediyor

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection Yeni Koleksiyonuyla Renkli Bir Yaz Vaat Ediyor

Tarihler: 26 Mart 2007 Pazartesi ~ 28 Mart 2007 Çarşamba

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2007 ~ Mar 28, 2007
MİTHAT SELECTION YENİ KOLEKSİYONUYLA RENKLİ BİR YAZ VAAT EDİYOR
Mithat Selection, doğanın özgür ruhundan ilham alarak hazırladığı 2007 İlkbahar - Yaz koleksiyonunda yeşil, mor, pembe, sarı, turuncu ve mavinin çeşitli tonları ile renkli bir yaz vaat ediyor. Doğanın canlı renkleri ve güneşin parıltısının yansıtıldığı koleksiyonun adı “Işığın izdüşümü”.

Klasik ve casual giyime yönelik zengin renk ve desen alternatifleri sunan koleksiyondaki spor pantolonlar, renkli trikolar ve spor gömlekler koleksiyonun genç ruhunu vitrinlere taşıyor. Kumaşlardaki çok renklilik ve akıcılık koleksiyona şık ve çarpıcı bir görünüm katıyor. Mithat Selection 2007 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu çok farklı renk ve modeldeki ürünlerin kombinlenmesine de olanak sağlıyor.

Takım elbise ve ceket koleksiyonunda bahar güneşinin gölgelerinin yansıdığı fil–a-fil ve armürlü dokularda kumaşlar, ince detaylarla zenginleştiriliyor. Pamuk ceketler farklı malzeme ve işçilik uygulamaları ile koleksiyonun genel yapısından ayrılırken, kumaş ve renk çeşitliliği dikkat çekiyor.

Renklerin cömertçe kullanıldığı kumaşlar, mikro desenli astarlar ve sedef düğmelerin kullanıldığı pilisiz pantolonlar, ceketler ile rahatlıkla kombinlenebiliyor.

Modern hayatın getirdiği hızlı yaşama ayak uyduracak şekilde tasarlanan spor montlar ve safari ceketler farklı kumaş ve detay uygulamaları ile spor koleksiyonun yansıttığı hareketliliği destekliyor.

Mithat Selection, İlkbahar – Yaz Koleksiyonunda önemli bir yer bulan t-shirtler, kırmızı, turuncu, pembe, mavi, mor gibi çeşitli renk alternatiflerini erkeklerin beğenisine sunuyor.

Klasik kalıpların dışında, hareketli bir yaşantıya sahip erkeler için hazırlanan dar kalıplı casual gömlekler, ışıltılı renkler kullanılarak olusturulurken günün şıklığını geceye de taşımayı hedefliyor. Canlı renklerde kareli kumaşların tercih edildiği spor gömlekler, rahatlık ve kullanım kolaylığı ile hafta sonu gardırobunun en gözde parçalarını oluşturuyor. Klasik düz gömleklerin yanı sıra armürlü ve çizgili kumaşların da kullanıldığı gömlek koleksiyonunda, çift kat 80 ve100 numara ipliklerden dokunan ithal kumaşlar tercih edildi.

Mithat Selection 2007 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu katalog çekimleri büyüleyici doğal ortama sahip Antalya Gloria Golf Resort’de gerçekleştirildi. Ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin’in gerçekleştirdiği çekimlerde, Avrupa’nın en iyi 20 modeli arasında gösterilen İspanyol asıllı Oriol Elcacho kullanıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT