Modern Zamanların Işığı Highlight`dan Yansıyor

Alışveriş Alışveriş Modern Zamanların Işığı Highlight`dan Yansıyor

Tarihler: 26 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 26 Haziran 2010 Cumartesi

Firma: Highlight

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2010 ~ Haz 26, 2010
MODERN ZAMANLARIN IŞIĞI HİGHLİGHT’DAN YANSIYOR
Highlight showroomunda dünyanın en ünlü markalarını ağırlamaya devam ediyor… Portfoyüne İcone ve Carlesso’yu ekleyen Highlight, Türkiye’de avize modasına yön veriyor…

Modern zamanlarda giyim-kuşam, yeme-içme alışkanlıklarının dışında dekorasyonda akımların etkisine giriyor. Post-modern tasarımlar şehir yaşamı içerisinde hayatımızın her noktasında karşımıza çıkıyor. Trendleri yakından takip eden Highlight da aydınlatmada modern akımların izlerini taşıyan modelleriyle yaşam alanlarının havasını değiştiriyor. Dünyanın en ünlü markalarının en modern çizgilere sahip tasarımlarına, Büyükçekmece’deki “dünyanın en büyük showroomu” ünvanına sahip mağazasında yer veriyor. Metal, cam, seramik gibi farklı materyallerin birleştiği göz alıcı avizeler, oluşturduğunuz dekorasyonun en dikkat çekici parçaları olacak. Özellikle distribütörlüğünü yeni üstlendikleri Carlesso, Icone ile Panzeri uçuk tasarımlardan hoşlananların gözdesi olacak.

Avrupa’nın En Büyük Aydınlatma Mağazası
Oldukça geniş bir showroom alanına sahip olan Highlight, Avrupa’nın en büyük aydınlatma mağazası olma özelliğini taşıyor. Aydınlatma ve tasarım alanında dünyanın en ünlü ve beğenilen markalarını aynı çatı altında toplayan Highlight, misafirlerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Highlight’ta, el yapımı, modern ve klasik avizeleri bulabileceğiniz gibi, bahçe, ayna aydınlatmaları ya da çeşitli ışık tasarımları yapılabiliyor. Bunların yanı sıra, gösterişli ürünleri sevenler için orijinal Swarovski taşlarla süslü ürünler de Highlight’ın mağazasında görülebilecekler arasında. Highlight’ta, Voltolina, Arte Di Murano, Antica Murrina, Salvilamp, Swarovski, Panzeri, Novoart, MK Ilumination, Bejorama, Icone, Carlesso gibi dünyaca tanınmış markalın ürünleri yer alıyor.

Highlight, ürünleri kendi mekânlarında görmek isteyen müşterilerine, ürünlerini kendi evlerinde görme imkanı da tanıyor. Ayrıca, satın aldığınız tüm ürünleri adresinize ücretsiz olarak teslim ederek tecrübeli ekibi tarafından yüne ücretsiz olarak montaj yapıyor. Montaj ve temizlik süresi gibi avize kullanımında zorluk yaratan iki unsuru ortadan kaldırmak adına tüketiciye kendi avizesini Sistema Leonardo ile 30 saniye gibi kısa bir sürede montaj etme rahatlığını da sunuyor. Bu sistem ise yalnızca Highlight’ta...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT