Modernizmin simgesi `Movado` Saatleri Türkiye’de!...

Alışveriş Alışveriş Modernizmin simgesi `Movado` Saatleri Türkiye’de!...

Tarihler: 01 Mayıs 2005 Pazar ~ 31 Mayıs 2005 Salı

Firma: Movado Saatleri

Adres: Konyalı Saat, Eminönü Eminönü İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2005 ~ May 31, 2005
Modernizmin simgesi “Movado” Saatleri Türkiye’de!...

Dünyaca ünlü müzelerin sürekli koleksiyonları arasında modernizme geçiş simgesi olarak sergilenen Movado Saatleri kavramlaştırılmış zamanın en saf formu olarak kabul ediliyor…

Türkiye temsilciliği Konyalı Saat tarafından yapılan Movado Saatleri, klasik Museum Saati ile tanınıyor. Saat 12’de tek bir nokta ile, güneşin öğlendeki durumunu gösteren ve kavramlaştırılmış zamanın en saf formu olarak kabul edilen, ünlü, numarasız kadran, 1947 yılında Amerikan sanatçısı Nathan George Horwitt tarafından tasarlandı. New York Modern Sanat Müzesi de dahil olmak üzere, tüm dünyada müzelerin sürekli koleksiyonlarının içerisinde yer alan Movado, birbirinden zarif ve asil tasarımları ile saat modasını bileklere taşıyor.

Movado “Museum Automatic Cushion” rahatlığa uzanan gecelerin zamanında…
Bir modernizm simgesi olan Museum Automatic Cushion, şimdi 21 taşlı otomatik makine ve zarif minder şekilli kasa ile sunuluyor. Siyah Museum kadranı, hakiki siyah kertenkele derisi kayışla tamamlanıyor. Siyah Museum kadran, gümüş tonlu dauphine tipi akrep ve yelkovan saat 12’nin üzerinde bulunan konkav nokta da birleşiyor. Makinede, Movado “M” logosu siluetini içeren özel Movado rotor ile zarif bir şekilde tamamlanan “Cushion”, bay ve bayan olmak üzere iki modeli ile geliyor.
Satış Fiyatı : 1425 CHF

Görkemli gecelerin saati Movado “Eliro Majesta”
Art Deco ilhamlı cesur bayanların saati olan Movado “Eliro” orijinal tank şekilli. Göze çarpan bir düzenlemesi olan bu yeni saat, yatay dikdörtgen veya doğu batı tasarımı olan cilalanmış paslanmaz çelik özelliğine sahip. Degrade, siyah, pembe ve mavi kadranlarııyla saat 12 ila 6 arasında açılan renklerde ayırt edici şekilde beklenmedik bir görünüm sağlıyor. Geniş ve güzel timsah derisi kayışı ile tamamlanan “Eliro Majesta” siyah, mat pembe ve mavi, hakiki timsah derisi kayış alternatifleri ile sunuluyor. Büyük ve küçük ebatları olan saatin doğu ve batı taraflarını parlak elmaslar süsleyerek görkemli gecelere davet veriyor…
Satış Fiyatı: 6040 CHF

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT